Un parlamentar de Botoșani se plânge că vagoanele trenurilor Verești- Botoșani sunt neîncălzite

scrisoare-razvan-rotaruUn parlamentar de Botoșani i-a transmis o sesizare ministrului Transporturilor, Alexandru Răzvan Cuc, în care subliniază necesitatea modernizării liniei ferate Verești- Botoșani. În același timp, acesta se plânge că vagoanele trenurilor care face legătura între Verești și Botoșani sunt neîncălzite.

Deputatul Răzvan Rotaru vorbește în scrisoare de „condițiile improprii de călătorie din garniturile de tren de pe ruta Verești- Botoșani”.

like facebookTotodată, Rotaru cere reintroducerea vagonului de dormit pe ruta Botoșani- București.

tren-zapada„Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a recepționat în primul semestru din 2014 șase gări modernizate cu fonduri europene a căror valoare contractuală se ridică la 119,3 milioane de lei, printre care și stația din Botoșani. Consider că acest lucru nu va aduce îmbunătățiri pentru călători atâta timp cât nu este reintrodusă o garnitură de tren cu vagon de dormit și cușetă pentru ruta București- Botoșani, nu este modernizat segmentul de 33 de kilometri până la Verești și nu se asigură căldură călătorilor care circulă pe acest segment”, susține Rotaru.

2 thoughts on “Un parlamentar de Botoșani se plânge că vagoanele trenurilor Verești- Botoșani sunt neîncălzite

  1. Sper sa se intample ceva in demersul dvs. , dar nu tine de ministru ci de marlanii de conductori care (poate vi se parea ireal) au satisfactie sa vada lumea tremurand de frig sau nu se sinchisesc sa deschisa o usa si sa apese 2 butoane pt caldura.

    In ceea ce priveste cuseta si vagon de dormit din Bt… haideti sa nu fim calculati si sa ramana cuseta de la suceava. nu de alta insa, cuseta si vagonul de dormit nu ar avea multi pasageri datorita preturilor mari , s-ar ocupa cu cei ce dau spaga la nasi si in plus,se poate astepta ca de la SV sa ai cuseta daa chiar vrei asta… si asa ca trenurile merg cu 2 vagoane si alea goale… chiar nu ne dam seama ca nu se mai investeste in cfr calatori ca sa fie declarata falimentara si apoi privatizata ?? restul deja privatizate fac profit si merg pe infrastructura cfr..

  2. DE CE S-A DESFIINTAT REVIZIA DE VAGOANE BOTOSANI???
    POATE DOMNII PARLAMENTARI DE BOTOSANI VOR FACE VREUN DEMERS LA DOM MINISTRU PENTRU REDESCHIDEREA REVIZIEI DE VAGOANE BOTOSANI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *