Omul de afaceri care l-a denunțat pe Țurcanu câştigă aproape toate licitaţiile la Primăria Mihai Eminescu

Primaria Mihai Eminescu BotosaniOmul de afaceri Marcel Bîrsan, care l-a denunţat pe fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Botoşani, Florin Ţurcanu, câştigă aproape toate licitaţiile la Primăria Mihai Eminescu, condusă de soţia fostului deputat Verginel Gireadă.

Firma controlată de Bîrsan, Cornell’s Floor SRL a câştigat un contract pentru prestarea de servicii de deszăpezire şi combatere a poleiului pe raza comunei Mihai Eminescu. Contractul are o valoare de 2,3 milioane de lei, fiind încheiat pe 28 decembrie. Curios este că la licitaţie a fost declarată admisă doar oferta firmei lui Bîrsan, în condiţiile în care concurenţa în acest este acerbă.

like facebookAceeaşi firmă a încheiat în noiembrie un contract cu Primăria Mihai Eminescu pentru construirea a trei terenuri de sport în localităţile Cătămărăşti Deal, Cătămărăşti Vale şi Stânceşti. Contractul are o valoare de 1,2 milioane de lei.

Citeşte şi: Încă o lovitură! Omul de afaceri care l-a denunţat pe Ţurcanu obţine un contract de 1,2 milioane de lei

De altfel, prietenia dintre Gireadă şi Bîrsan este de notorietate, cei doi făcând şi schimburi de maşini de lux.

 

One thought on “Omul de afaceri care l-a denunțat pe Țurcanu câştigă aproape toate licitaţiile la Primăria Mihai Eminescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com