Primarul Cătălin Flutur: Se lucrează cu toate utilajele de deszăpezire ale Urban Serv. Se verifică permanent situația persoanelor fără adăpost

utilaj de deszapezire - Botosanilike facebookToate utilajele de deszăpezire ale societății Urban Serv acționează pe drumurile din municipiul Botoșani pentru înlăturarea zăpezii. Primarul Cătălin Mugurel Flutur a declarat că se va lucra la foc continuu pentru îndepărtarea zăpezii acumulate, în primul rând pe străzile principale. Edilul susține că există stoc suficient de nisip, sare și clorură de calciu, pentru a fi împrăștiate pe carosabil.

În calitate de președinte al Comandamentului Local pentru Situații de Urgență (CLSU) Primarul Cătălin Flutur a dispus – la cererea directorului Spitalului Județean ”Mavromati” – să se intervină pentru deblocarea căilor de acces pentru ambulanțe, la Spitalul Județean, Secția de pediatrie și la Secția de boli infecțioase (de pe str. Ștefan cel Mare).

Se verifică permanent situația persoanelor fără adăpost, care sunt ridicate de pe străzi și cazate în cele două locații existente în acest moment pentru această destinație: Adăpostul de noapte și localul Școlii nr. 3.

Facem un apel la locuitorii municipiului Botoșani, dacă au cunoștință de persoane fără adăpost sau dacă știu persoane vârstnice, cu dizabilități ATI sau vulnerabile, de pe raza UAT Botoșani, să comunice acest lucru la numărul de telefon 0728 900 271 – Dispeceratul Poliției Locale a Municipiului Botoșani, pentru a se lua măsurile necesare, se precizează într-un comunicat al Primăriei Botoșani.

 

3 thoughts on “Primarul Cătălin Flutur: Se lucrează cu toate utilajele de deszăpezire ale Urban Serv. Se verifică permanent situația persoanelor fără adăpost

  1. Unde sunt utilajele despre care vorbiți? Poate in fata casei la Domnul primar, ca prin oras pauză. Am vazut toata ziua 2 utilaje si alea erau cu lama sus …. Rusine….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *