Flutur, despre numirea unui președinte la organizația PNL Botoșani: Va fi numit cel care va fi agreat de Biroul Politic Național

catalin flutur la pnl botosaniFostul președinte al PNL Botoșani, Cătălin Flutur, împreună cu cei doi parlamentari liberali vor formula o propunere privind numirea unui președinte interimar la organizația Botoșani, pe care o vor trimite spre aprobare Biroului Politic Național. Flutur a declarat că îi așteaptă pe Costel Șoptică și Cristian Achiței la discuții în acest sens.

like facebookDiscuția cu colegii de la Botoșani se va transforma într-o propunere pe care să o trimitem Biroului Național. Va fi numit cel care va fi agreat de Biroul Politic Național. Îi aștept pe domnii parlamentari de Botoșani. Au avut o perioadă încărcată și intră în vacanță. În primul rând vom întreba cine vrea din cei performanți, pentru că trebuie să și vrei. Dacă sunt două-trei persoane care își doresc să facă lucrul acesta, noi vom încerca să-l găsim pe cel care ar putea să ducă această sarcină la capăt”, a menționat Flutur.

Consiliul Național al PNL urmează să stabilească și calendarul alegerilor interne în partid. Flutur a demisionat de la șefia PNL Botoșani, urmare a rezulatelor nefavorabile obținute la alegerile parlamentare.

 

One thought on “Flutur, despre numirea unui președinte la organizația PNL Botoșani: Va fi numit cel care va fi agreat de Biroul Politic Național

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *