Prima ședință din an a fost productivă pentru tinerii liberali. Se reorganizează Clubul elevilor liberali cu o noua conducere!

01-sedintaTineretul liberal botoșănean s-a întâlnit chiar în prima săptămână din noul an într-o ședință de lucru care a avut mai multe puncte pe ordinea de zi. Dincolo de aspectele de ordin organizatoric, membrii TNL Botoșani au decis care vor fi primele acțiuni politice ale anului și modul în care le vor pune în practică. Una din prioritățile echipei de tineri liberali va fi reorganizarea unei structuri mai vechi înființate în cadrul organizației și anume, Clubul elevilor.

2-tudor
Tudor Bodogan, noul lider al Clubului Elevilor liberali

Cu această ocazie, a fost votată în unanimitate  noua conducere a acestei structuri. Cel care va prelua frâiele Clubului Elevilor va fi tânărul Tudor Bodogan, elev în clasa a X-a H, la Colegiul Mihai Eminescu, cel care, la finele anului trecut, a reprezentat județul Botoșani la simularea Parlamentului României, o acțiune organizată de Societatea Europeană pentru Justiție, în parteneriat cu Societatea Studenților a Universității București, Asociația Junii, cu sprijinul Camerei Deputaților. Tânărul a devenit astfel, pentru trei zile, deputat la Comisia pentru Muncă, Familie și Protecție Socială a Camerei Deputaților din Parlamentul României. Tudor Bodogan este extrem de determinat în ceea ce privește viața politică și primul său scop declarat și în ședința de început de an a tinerilor liberali este să atragă cât mai mulți tineri în Clubul Elevilor din cadrul TNL Botoșani.

 „Ceea ce s-a întâmplat  în Parlamentul României când am fost deputat de probă, așa cum am fost numiți, participând la procesul decizional al Camerei Deputaților, ca membru în Comisia pentru Muncă, Familie și Protecție Socială, m-a determinat să-mi doresc și mai mult o carieră politică pe viitor pentru că vreau să contribui serios la schimbarea clasei politice actuale. Deocamdată vreau să ne axăm pe atragerea unui număr cât mai mare de tineri, colegi de-ai mei de generație, care să-și dorească să schimbe ceva, să contribuie la asta”, a spus Tudor Bodogan.

Președintele TNL Botoșani, Adrian Poclid a spus că prima ședință a tinerilor liberali  din noul an a fost una foarte productivă.

 “Am început anul cu dreptul pentru că ședința pe care tocmai am terminat-o  îmi demonstrează mie personal că vin din urmă tineri liberali puternici dornici să lupte pentru o societate normală. Avem deja proiectate câteva activități iar una dintre ele se va petrece foarte, foarte curând. Dorim să fim și mai vizibili, și mai implicați ca până acum în viața botoșănenilor iar asta se va întampla. De fiecare data când ne-am propus un țel, noi, tinerii liberali, l-am dus la capăt”, a spus Adrian Poclid, președintele TNL Botoșani.