Crimă cu sălbăticie. Detalii şocante ies la iveală în ancheta de la Socrujeni

politisti-crima-socrujeni-gorbanesti1Supectul crimei de la Socrujeni a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani. Vlad Marius Chiribuţă, de 32 de ani, a consumat, împreună cu gazda sa Ilie Istrate, băuturi alcoolice şi l-a un moment dat între cei doi a izbucnit un conflict.

Chiribuţă a luat un cuţit de bucătărie şi l-a înjunghiat de mai multe ori pe Istrate. S-a urcat pe victima ce era întinsă în pat şi a început să îi taie gâtul, după care a tras-o pe podea și a continuat să-i taie gâtul până ce a decedat, a dezbrăcat-o, a aruncat o găleată cu apă peste ea și, când s-a asigurat că este fără suflare, a alertat un vecin căruia i-a solicitat să anunțe organele de poliție.

„Victima prezenta o plagă penetrantă longitudinală în zona gâtului de 14 cm lungime si 3,3 cm lățime, plagă penetrantă toracică dreapta și două plăgi înțepate superficiale în zona toracică stânga respectiv omoplatul stâng.
Suspectul Chiribuță Vlad Marius va fi prezentat Tribunalului Botoșani cu propunerea de arestare preventivă.
Facem precizarea că efectuarea în continuare a urmăririi penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului şi care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *