FOTO Ambulanţă în misiune, implicată într-un accident. O gravidă se afla pe targă

acc-ambulanta-3O nouă ambulanţă a fost implicată, vineri dimineaţă, într-un accident rutier petrecut în municipiul Botoşani.

Evenimentul a avut loc pe strada Cuza Vodă când Ştefan Dulgheru, de 62 de ani, aflat la volanul unui autoturism VW, înmatriculat taxi, ce era oprit în capătul Pietonalului Unirii a făcut o manevră de întoarcere, înspre Piaţa Revoluţiei şi a fost acroşat din spate de Ambulanţa ce se afla în misiune, transportând o gravidă la Maternitate.

like facebookÎn urma impactului pacienta din ambulanţă a suferit un atac de panică fiind preluată de o altă ambulanţă şi transportată la spital.

acc-ambulanta-2acc-ambulanta-1

 

9 thoughts on “FOTO Ambulanţă în misiune, implicată într-un accident. O gravidă se afla pe targă

  1. O fi taximetritul care aseara nu mai putea de graba si-mi dadea flash-uri (desi mergea cu farurile stinse pe la 4 si ceva) ca mergeam cu 40km/h prin Grivita unde-s 3 treceri de pietoni in 100 de metri?… Nu m-as mira…

  2. Nu făcea stânga spre Piața Revoluției, întorcea ca sa intre în stația de taxi…Ambulanta avea girifarurile în funcțiune, a întors ca un berbec de pe banda întâi….

  3. Alex are dreptate, insa trebuie sa mentionam ca sunt si taximetristi ok, dar din pacate intr-un procesnt foarte mic.

    Repet aici ce am mai scris de cateva ori si poate vede careva:
    – TAXIMETRISTII NU FOLOSESC APARATELE
    – NU SE DAU BONURI
    – NU SE FAC CONTROALE (1 singura data am intalnit situatia ca taxiul in care eram, sa fie oprit de rutiera si sa i se dea amenda pentru ca nu avea beculetul rosu si nici aparatul pornit)

    Poate va intrebati de ce merg totusi cu taxiul? fiindca pana acum am repetat si intrebat si cerut taximetristilor de ce nu pornesc aparataul; ba mai mult m-am dat jos fiindca nu voia sa il porneasca si am sunat la dispecerat. Nu s-a intamplat nimic. Sa nu mai spun de nesimtirea cu care esti tratat daca ai pretentia sa fie regulamentar „hai domle pt 5 lei, vrei sa pornesc aparatul?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *