Lotul FC Botoşani s-a reunit, după vacanţa de iarnă

antrenament-fc-botosaniLotul FC Botoşani s-a reunit, joi după amiază, în vederea efectuării pregătirii de iarnă, având în vedere că meciurile din Liga I debutează pe 4 februarie.

La reuniune nu a fost nici un jucător nou, însă au fost câteva absenţe. Brazilianul Willie Barbosa, nu a ajuns încă din Brazilia, Istvan Fulop cel mai probabil se va transfera la o echipă din Ungaria şi efectuează vizita medicală, iar Matulevicius şi-a reziliat contractul cu FC Botoşani.

Antrenorul Leo Grozavu a menţionat că nu poate comenta venirile sau plecările pentru că nu ştie foarte multe şi nu ar fi corect să vorbească(n.r antrenament-fc-botosani1în privinţa plecărilor) de jucători aflaţi sub contract. Totuşi acesta a criticat decizia conducerii de a întineri echipa şi de a „scăpa” de jucătorii cu contracte mari spunând că nu poate menţine o echipă „de grădiniţă” în prima ligă.

Să vedem cât au pierdut în cele două săptămâni de vacanţă jucătorii, nu ştiu care a fost conştiincios să iasă la alergare în fiecare zi. Vom încerca în această scurtă perioadă, până la plecarea în Antalya, să ne reacomodăm la efort. Obiectivul meu personal este să rămânem în prima ligă ţinând cont de ceea ce se întâmplă. Nu pot să spun nimic la momentul de faţă legat de plecări sau veniri.Nici nu putem face grădiniţă şi să jucăm în prima ligă. Eu înţeleg criză, dar nici nu putem schimba echipa”, a declarat Leo Grozavu.

like facebookJucătorii se vor antrena pe plan local până pe 12 ianuarie urmând apoi un stagiu de pregătire în Antalya, până la data de 26 ianuarie.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *