Antrenorul FC Botoşani, nemulţumit de programul ligii I

leo-grozavu-fc-botosaniAntrenorul FC Botoşani s-a declarat nemulţumit de programul ligii I spunând că la reluarea campionatului, în data de 4 februarie, cel mai probabil nici un teren nu va fi practicabil. Leo Grozavu a menţionat că cei din conducerea fotbalului românesc nu au respect pentru spectatori, jucători sau competiţie.

Tehnicianul a dat exemplu perioadei de pregătire spunând că multe dintre echipe vor face contonamentele în străinătate, pe terenuri bune, iar în campionat vor juca pe gheaţă. Concluzia lui Leo Grozavu este că va fi un campionat decis de hazard şi nu de valoarea vreunei echipe.

like facebook„Ne-am reunit foarte repede, nu cred că, comporta o revenire atât de rapidă a campionatului, în data de 4 februarie. Aceastea sunt condiţiile şi trebuie să ne supunem. Nu cred că există respect pentru spectatori, pentru jucători sau pentru această competiţie. Eu sunt foarte curios, în patru februarie ce tip de fotbal se va juca în România. Noi ne-am prezenta la pregătire şi vom vedea ce se va întâmpla. Mai mult ca sigur programul va fi dat peste cap pentru că fiecare şi-a conceput un plan de pregătire, dar va fi dificil să te ţii de el pentru că nu cred că va fi practicabil nici un teren în data de 4 februarie. Mulţi merg în străinătate unde se vor antrena pe suprafeţe cu iarbă şi vor reveni pe gheaţă. Vor fi amânări. E clar că este un campionat ce se va decide mai mult prin hazard, decât prin valoarea competitoarelor”, a declarat Leo Grozavu.

2 thoughts on “Antrenorul FC Botoşani, nemulţumit de programul ligii I

  1. Are dreptate!Totusi lipsa unor jucatori de valoare ,duce la folosirea unor jucatori fara realizari ,gen Astafei sau Cucu sau Greu sau prea putine gen Herghelegiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *