Revelionul pensionarilor, sub semnul întrebării. Flutur: Cei de la Curtea de Conturi ne cer să recuperăm banii din anii trecuți

revelionul pensionarilor 2012Organizarea Revelionului pensionarilor stă sub semnul întrebării anul acesta. Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a declarat că a trimis scrisori către 100 de firme locale să sprijine financiar evenimentul, întrucât acesta nu mai poate fi organizat cu bani din bugetul local. Edilul a menționat că Curtea de Conturi a imputat sumele alocate în anii anteriori pentru revelionul pensionarilor, iar acestea nu au fost încă recuperate.
like facebookUna din măsurile neîndeplinite în urma raportului Curții de Conturi este că nu am imputat sumele de bani de la Revelionul pensionarilor din anii trecuți celor care au aprobat. Este una din măsurile neîndeplinite și văd că este și o stare de iritare undeva pe la Curtea de Conturi. Nu știm de unde vor fi recuperați încă, este o analiză pe care o facem acum. Cei de la Curtea de Conturi ne spun nouă să analizăm, să luăm deciziile și să recuperăm banii. Avem niște termene și le depășim. Compartimentul juridic lucrează la problema aceasta”, a spus Flutur.
Primarul a afirmat că urmează să aibă o discuție și cu Sindicatul Pensionarilor, pentru o co-participare la organizarea evenimentului.

4 thoughts on “Revelionul pensionarilor, sub semnul întrebării. Flutur: Cei de la Curtea de Conturi ne cer să recuperăm banii din anii trecuți

  1. Mai lasati Baeramurile si petrecerile !!!! LA MUNCA !!!! Mosnegaraia, sa si vada de batranete, distractia acasa !!!

  2. De ce nu se ia exemplu mun. Galati unde cei doritori au platit un bilet de 70 lei si au fost peste 2000 de solicitari? Se va creste punctul de pensie la 1000 lei, neimpozitarea pensiilor pana la 2000 lei, transport local gratuit indiferent de pensie, basca si revelion gratuit ( pomana electorala). Domnilor pensionari tot respectul pentru varsta inaintata si parul alb , dar in Botosani majoritatea celor ce lucreaza au salariul minim pe economie si au familie de intretinut + plata facturilor la utilitati si incearca sa se descurce cum pot nesolicitand pomeni. Asa ca dl. alesi locali pt. doritorii de revelion de pleasca stabiliti un bilet cu o anumita valoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *