Adolescent bătut grav la o petrecere

adolescent-batutUn baiat de 18 ani dintr-o localitate din Botosani a fost batut crunt la o petrecere si a ajuns la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi. Suspect este chiar un alt tanar dintre cei veniti la distractie.

 

Era pus pe scandal si l-a lovit pe baiat atat de rau cu pumnii si picioarele in cap, incat victima a fost internata de urgenta.

Baiatul de 18 ani povesteste ca petrecea alaturi de mai multi prieteni in locuinta unuia dintre ei in momentul in care a sosit agresorul. Cu toate ca nu era invitat, el a mancat si a baut bine, apoi a inceput sa caute pricina de scandal. L-a acuzat pe tanar ca i-ar fi drogat prietena, chiar daca acesta nici macar nu o cunostea. In scurta vreme, s-a ajuns la bataie.

Alexandru Simihai, victima: „Mi-a spus ca am luat bataie din cauza ca i-am pus acum ceva timp iubitei lui ceva in bautura la discoteca. M-a lasat acolo pana a venit o vecina. A venit mama si m-a dus la spital.”

Parintii baiatului au venit imediat la locul unde a fost batut si l-au retinut pentru scurt timp pe agresor. Numai ca politistii au anuntat ca vor veni abia peste cateva ore si intre timp agresorul a scapat cu fuga.

Angela Simihai, mama victimei: Am ajuns eu pe la 2 si am chemat salvarea. L-am gasit nenorocit intr-o balta de sange pur si simplu si umflat. Am gasit si inculpatul si l-am tinut vreo jumate de ora, dupa care l-am scapat si a fugit. Nu este prima abatere, terorizeaza satele din jur, nu se ia nici o masura.”

Baiatul lovit va mai ramane internat in spital.

Prof.dr. Diana Cimpoesu, sef UPU Spitalul Sfantul Spiridon: „A fost evaluat de catre specialistul de urgenta, ORL si chirurgie maxilo faciala si s-a decis internarea pentru fractura latero faciala stanga.”

like facebookVictima a facut plangere la politie si procurorii au deschis deja un dosar penal.

Sursa:ŞtirileProtv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *