Prefectul Dan Nechifor: Problemele sunt mult mai multe la Corni. Oamenii vor continua protestele organizat

dan-nechiforLocuitorii comunei Corni și-au spus nemulțumirile prefectului județului vizavi de activitatea primarului Dorel Dorneanu. Ei au declarat că organizarea sărbătorilor de sfârșit de an a fost doar picătura care a umplut paharul.

like facebookProblemele sunt mult mai multe și au fost enumerate de către locuitorii comunei, pornind de la angajații primăriei, probleme pe partea de asistență socială. Le-am spus că orice problemă pe care o au să o adreseze în scris Instituției prefectului. Oamenii sunt nemulțumiți că angajații primăriei nu stau la serviciu și pe bună dreptate, pentru că manifestanții nu aveau nimic personal cu angajații. Ei au ce au cu domnul primar pe care consideră că l-au ales, a promis ceva în campania electorală și nu a respectat promisiunile”, a afirmat prefectul Dan Nechifor.

Oamenii l-au anunțat pe prefect că au declanșat procedura de strângere de semnături pentru organizarea referendumului. Totodată, ei au spus că vor continua protestele în mod organizat, solicitând autorizație pentru încă trei zile.

Le-am adus la cunoștință prevederile legale cu privire la organizarea referendumului, care se face pe bază de cerere adresată Instituției prefectului și care trebuie să cuprindă un tabel cu semnăturile a 25% dintre alegători din fiecare localitate. Ar trebui să strângă în jur de 1383 de semnături. Cu primarul de la Corni nu am avut nicio discuție”, a mai spus prefectul, care a ținut să felicite echipajele de jandarmi pentru modul cum au asigurat ordinea la proteste.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *