Anchetă pe Secția de Pediatrie a Spitalului Județean, după ce un părinte a acuzat cadrele medicale că i-au maltratat copilul

medic stefan berceaConducerea Spitalului Județean ”Mavromati” a dispus o anchetă, după ce un părinte a acuzat cadrele medicale de la Pediatrie că i-au maltratat copilul în timpul unei banale intervenții medicale.

Medicul Ștefan Bercea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean, a declarat că a fost constituită comisia de anchetă și că în urma investigațiilor vor fi luate măsuri.

like facebookÎn cursul zilei de astăzi (nr. miercuri) se vor demara investigațiile în cadrul Secției Pediatrie. Săptămâna viitoare vom avea rezultatele anchetei, pe care le vom pune la dispoziție”, a spus Bercea.

 

Agnes Cumparatu a povestit că fetiţa sa, de nouă luni, a ajuns la spital pentru un tratament injectabil şi spune că micuţa a trebuit să suporte 15 înţepături la mâini şi picioare pentru că personalul medical nu îi găseau venele pentru a pune un flexor.

Ulterior, fetiţa a fost dusă la o unitate medicală din Iaşi

 

4 thoughts on “Anchetă pe Secția de Pediatrie a Spitalului Județean, după ce un părinte a acuzat cadrele medicale că i-au maltratat copilul

  1. Ieri, 3.01.2017, am fost in vizita la o ruda , la Spitalul Mavromati, etaj III. Nu va pot spune ce miros groaznic m-a izbit in fata cand am intrat in salon, unde oamenii incercau sa manance sau sa doarma pur si simplu. Pe jos clar nu era spalat sau dezinfectat, deoaece erau numai urme de toate cele, numai de mop nu. Deci, nu am putut sta in acel salon mai mult de 5 minute, ma dadea mirosul afara. Dragi infermiere, chiar daca salariul este atat de mic, nu va este mila de cei care ar putea sa va fie mama, tata sau orice alta ruda si care suporta nesimtirea voastra? Este greu de spalat si dezinfectat un salon? Dati-va demisia si lasati locul unuia care are nevoie si de un loc de munca si de multumire sufleteasca, sa faca ceva si pentru cei care au ajuns acolo de suferinta, nu de placere.
    O zi buna sa aveti !

  2. Rezultatele se banuiesc dinainte, nu are rost sa va mai obositi ! Inca nu au sosit vremurile cand sa se faca anchete reale in spitale .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *