O nouă taxă pentru fiecare tonă de deșeu transportată la Depozitul Stăuceni. Botoșănenii ar putea plăti mai mult pentru gunoi

groapa ecologica de gunoi de la Stauceni- BotosaniBotoșănenii ar putea să plătească mai mult pentru gunoiul menajer începând cu luna ianuarie 2017. Și asta pentru că prin Fondul de Mediu s-a stabilit că pentru fiecare tonă de gunoi încredințată la depozitare se mai plătește o taxă de 80 lei pe tonă.

like facebookReprezentanții societății Urban Serv au înștiințat autoritatea publică locală cu privire la faptul că administratorul Depozitului ecologic de la Stăuceni, societatea Diasil Suceava, percepe cu 1 ianuarie, la fiecare tonă de deșeu transportată, taxa de 80 de lei.

Noi am anunțat autoritatea publică locală de situația existentă, am solicitat introducerea în tarif a taxei și urmează să ni se dea un răspuns, să știm și noi cum procedăm în continuare. Autoritatea va trebui să găsească soluții și soluțiile sunt de la populație să încaseze cei 80 de lei cu care să putem plăti taxa aceasta. Dacă nu se vor găsi alte soluții, majorarea tarifului este singura soluția. Noi am trimis de acum trei luni înștiințarea către autoritatea locală, vineri am trimis din nou, astăzi am revenit asupra înștiințărilor. Deocamdată nu plătim, că avem și noi o perioadă. Ducem deșeurile luna aceasta și plătim după, la sfârșitul lunii”, a declarat Simion Drelciuc, directorul Urban Serv Botoșani.

 

2 thoughts on “O nouă taxă pentru fiecare tonă de deșeu transportată la Depozitul Stăuceni. Botoșănenii ar putea plăti mai mult pentru gunoi

  1. Mai prosti ca ai noștri conducători nu cred ca găsim ! Au făcut o groapa de gunoi la noi in curte si au venit alții sa o administreze si sa ne ia bani pe ea ! Intr-o zi o sa va ia unu femeia si cand o sa vreți sa va culcati cu ea o sa va taxeze ! Ar trebui sa ieșim in strada sa va luam pe sus si sa va aruncam in tomberoane ca acolo va este locul !

  2. Care taxa de mediu? Pai nu ni s-a spus ca din 1 ianuarie 2017 nu se va introduce nici o taxa noua, iar din cele vechi unele vor disparea si altele vor fi mai mici?
    In al doilea rind, cum de se face ca taxa pentru gunoi, la Botosani, depaseste cuantumul impozitului pe cladiri??? UNDE VA TREZITI VOI ? INTR-O TARA FARA CAINI DE PAZA???
    In al doilea rind, strazile stau nematurate, in parc gramezile de frunzar stau de peste o luna netransportate, iar cei de la Urban Serv vor salarii din ce in ce mai grase. Afara!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *