VIDEO Revolta cetăţenilor din Corni continuă. Primarul îşi asumă greşeala, dar nu îşi dă demisia

dorel-dorneanu-comuna-corni-primarCetăţenii din comuna Corni au continuat protestele şi luni. Sute de oamenii s-au adunat la Primărie cerând demisia primarului pentru lipsa susţinerii obiceiurilor tradiţionale de sfârşit de an. Alesul local, Dorel Dorneanu a spus că îşi asumă responsabilitatea eşecului, însă a pus totul pe lipsa fondurilor. Acesta a ţinut un discurs în care a încercat să le explice cetăţenilor ce s-a întâmplat, însă a fost întrerupt de foarte multe ori, oamenii cerându-i demisia.

„Nu s-au putut organiza aceste tradiţii din punct de vedere tehnic, respectiv a fondurilor. Nu am avut nici o sponsorizare. Îmi asum această responsabilitate că s-a procedat greşit. Domnul Vasiliu ce coordonează ansamblul va fi susţinut în continuare, iar pe data de 17 mai căminul cultural va fi gata”, a spus Dorel Dorneanu.

VIDEO & FOTO Primar pe punctul de a fi linșat. Sute de oameni au cerut demisia. Jandarmii au intervenit

9 thoughts on “VIDEO Revolta cetăţenilor din Corni continuă. Primarul îşi asumă greşeala, dar nu îşi dă demisia

  1. Băutura + incultura+ proasta educație . Prosti si ușor de manipulat ! In loc sa facă ceva cu banii, sa le dea la 2-3 bețivi sa urle prin sate ! Nu e corect ca nu a organizat jocurile dar nici ceea ce fac acei oameni nu e frumos! Așa au făcut si la revoluție si tot de sărbători ! Va meritați unii pe alții !

    1. Sarbatorile sunt pentru toata lumea, indiferent de statut social si ocupatie. Urata si nepoliticoasa este exprimarea ta. Din cate se observa pe filmari sunt multi, nemultumiti si tin la traditie.

  2. asa a inceput si la 1907, n-au mai primit bautura pe datorie si nici arendasul n-a vrut sa le dea avansul in februarie!

    1. Ai citi alt articol si ai raspuns la altul. Ai citit un articol despre Rascoala de la 1907 si ai raspuns la un articol despre protestele de la Corni. O fi de la magia sarbatorilor…..

  3. Mai documentati-va, inainte sa deschideti gura. Sunt din satul ala si pot sa spun cu mana pe inima ca primarul ala a meritat din plin ce a primit.A furat din banii destinati mentinerii obiceiurilor de iarna, care se tin de 2-3 sute de ani cel putin incoace. In fiecare an, primarul ajuta orchestra + trupa de dansatori cu o suma modica (1500-2500 de lei din ce stiu eu) + pentru a construi o scena. Anul asta, primarul a decis sa-si bage picioarele in obiceiurile noastre si a si insultat pe fata propriul sat, mergand in alte sate de anu’ nou in loc sa fie la post cum s-a facut pana acuma. Nu mai spunem ca pe lista promisiunilor electorale era ca anu asta sa fie un festival cu obiceiuri de iarna in sat.

    1. Cati din cei care au demonstrat la Corni si-au platit datoriile la bugetul local?Una din comunele ai caror cetateni le cam place sa bea si vroiau pomana! cu banii aceia se pot face alte lucruri folositoare comunei!Dar unde nu-i educatie nu poti cere prea mult!

  4. ,,Revolta” cu pricina are radacini liberale adinc infipte in mintea unor oameni trasniti de bautura. De fapt, ,, revolta” a tintit faptul ca primarul nu le-a mai dat banisorii pe care ii primeau pina acum an de an de la Primarie.
    Ca primarul a fost absolut lipsit de cea mai elementara notiune de management este adevarat, insa trebuie sa va spun ca in toate comunele unde sunt formatii traditionale, consiliile locale nu aloca bani pentru plata acestor amatori,ci totul se face din placerea acestora de a prezenta oamenilor aceste traditii. Poate mai exista cite o exceptie, insa acesta trebuie sa fie cuvintul de ordine. Domnul Vasiliu – banuiesc ca el este instructorul – cred ca este initiatorul ,, revoltei”, insa acest om nu s-a remarcat cu nimic in cursul anului 2016, nu a fost prezent la nici o manifedtatie cu caracter judetean si nici nu are formatiile de alta data pe care le avea aceasta comuna cu traditie. Acesta-i adevarul. Si daca asa stau lucrurile, sigur ca si primarul este vinovat pentru ca nu acorda atentie activitatii culturale. Cum ii turcul, asa-i si pistolul,,revoltei”!

    1. Maria care ai fi tu, documentează-te întâi şi apoi vorbeşte. Eu sunt instructorul formaţiei de copii de la şcoală, care nu are nicio legătură cu jocurile organizate în ajunul Anului Nou, pe care le organizează un cetăţean, care se înregistrează la primărie şi primeşte autorizaţie pentru această manifestaţie. Ţin să menţionez că mă ocup de pregătirea copiilor fără să pretind ceva, o fac din pasiune, iar dacă crezi că nu m-am evidenţiat îndeajuns şi te pricepi tu mai bine, poţi s-o faci. Este loc pentru toţi să facă ceva ce dăinuie în mintea copiilor. Dacă tot ţi-ai dat cu părerea, fără să ai habar de ceea ce fac eu şi dacă aveai caracter, nu te ascundeai sub un nume comun. E onest să te informezi şi să nu amesteci lucrurile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *