FOTO Un tată revoltat îndeamnă părinţii să evite spitalele din Botoşani, dacă vor să îşi trateze copii

copil-intepat-injectie2Un tânăr din Botoşani s-a revoltat împotriva sistemului sanitar local și a limpsei de profesionalism a multora dintre cadrele medicale de aici, după ce copilul său a fost pur și simplu maltratat în timpul unei banale intervenții medicale.

El a făcut un apel, pe Facebook, către toţi părinţii să evite Secţia de Pediatrie din Botoşani şi povesteşte o experienţă traumatizantă din ultimile zile ale anului trecut.

Agnes Cumparatu a povestit că fetiţa lui, de nouă luni, a ajuns la spital pentru un tratament injectabil şi spune că micuţa a trebuit să suporte 15 înţepături la mâini şi picioare pentru că personalul medical nu îi găseau venele pentru a pune un flexor.

like facebookTânărul spune că îi pare rău că nu a fost prezent la faţa locului pentru a le aplica măcar o corecţie verbală cadrelor medicale. Ulterior, fetiţa a fost dusă la o unitate medicală din Iaşi, unde a primit indicaţii de tratament cu medicamente acasă, în urma unui copil-intepat-injectiediagnostic diferit pus după consultaţie.

„Din pacate nu am fost prezent la timp la locul faptei, mi as fi dorit sa le pot aplica macar o corectie verbala bine meritata doamnelor care pun seara capul pe perna cu mintea impacata probabil ca si-au facut datoria pe ziua respectiva. Nu este posibil asa ceva, acesti oameni au depus un juramant, ar trebui sa fie oameni exceptionali, in primul rand cu suflet. E o chestie destul de banala, nu mi a fost dat sa vad pana acum asa ceva. Diferenta de la cer la pamant de profesionalism si diplomatie, sa nu mai zic ca s-a crucit la vederea urmelor de ac de pe manutele si piciorusele fetitei. Sunt convins ca, daca fac o plangere oficiala autoritatilor competente, va ajunge sa stea pe biroul cuiva care ori din nepasare, ori din solidaritate fata de colegii de breasla, nu va avea absolut nici un efect., se arată în postare.

Mesajul tânărului a ajuns viral şi a strâns sute de comentarii şi distribuiri pe reţeaua de socializare.

 

3 thoughts on “FOTO Un tată revoltat îndeamnă părinţii să evite spitalele din Botoşani, dacă vor să îşi trateze copii

  1. Toate fufele fara bac fac o postliceeala si apoi se cred mai ceva ca medicii prin spitale. Cu sanatatea oamenilor nu e de joaca, dar noi suntem obligati sa o dam pe mana celor fara scoala.

  2. Problema e veche, dar, din fericire, nu toate asistentele sunt incompetente. Este o batrana ( care nu stiu cand iese la pensie) care efectiv NU VEDE nici copilul bine, daramite venele. O tantica ce a mai fost mutata disciplinar de la o sectie la alta….Dar acum nu inteleg: DE CE NU SE PENSIONEAZA ???? Medici cunosc situatia!

  3. Bravo….ar trebui mediatizat cazul mult mai mult. Din pacate asa am patit si eu la spital cu un copilas de 1 an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *