Mesajul de Anul Nou al primarului Cătălin Flutur: Îmi doresc să ducem din nou Botoșaniul între orașele care se dezvoltă pe proiecte

catalin-fluturPrimarul Cătălin Flutur a transmis botoșănenilor un mesaj de Anul Nou prin intermediul paginii sale de Facebook.  Pe langa urările cuvenite, acesta le-a scris și ideile sale pentru noul an, pentru oraș.
„Dragii mei, îmi doresc ca 2017 să fie un an în care reușim să ducem din nou Botoșaniul între orașele care se dezvoltă prin proiecte, fie că vorbim de investițiile în lucru pe care, încetul cu încetul, le vom finaliza, fie că vorbim de proiecte noi pentru orașul nostru. Am demonstrat că putem transforma în bine orașul prin proiecte mari și am încredere că acest deziderat al nostru se va împlini și de acum înainte. Mulțumesc tuturor botoșănenilor pentru încredere și răbdare, pentru că reușesc să fie partenerii noștri de nădejde în acest drum al nostru. Vă doresc tuturor indiferent că locuiți aici în oraș sau în afara granițelor un an nou cu sănătate, putere de muncă, belșug, bucurii și pace. La mulți ani, 2017!”, a declarat primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur. 

like facebookEdilul-șef al urbei s-a aflat, sâmbătă noapte, printre botoșăneni, în Piața Revoluției, alături de cei doi viceprimari Cosmin Andrei și Marian Muraru. Număratoarea de la miezul nopții pentru întâmpinarea anului nou a fost făcută însă de prezentatoarea spectacolului oferit de municipalitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *