Directorul de la Drumuri Județene s-a întors la muncă, după trei luni. Macaleți: Nu va rămâne la conducerea instituției

sorin climDirectorul Direcției Județene de Drumuri și Poduri, Sorin Clim, a revenit la serviciu după aproape trei luni de concediu de odihnă și medical. Acesta s-a întâlnit joi, cu președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, cu care a discutat, spune Clim, probleme organizatorice.

like facebookAcesta a declarat că s-a întors pe funcția de director executiv la DJDP și că nu a discutat cu Macaleți despre o eventuală demisie a sa.

Am avut concediu de odihnă pe care nu l-am luat anul acesta și de pe anul trecut. A apărut ulterior și o problemă de sănătate (…) Îmi voi da demisia doar dacă starea de sănătate nu îmi va permite”, a menționat Clim, care s-a declarat mulțumit de activitatea pe care a avut-o la conducerea instituției.

Tot ceea ce s-a făcut pe drumuri, eu cred că s-a făcut bine și chiar foarte bine. Au fost drumuri modernizate, drumuri reabilitate pe care se poate circula în cele mai bune condiții. Într-adevăr sunt și drumuri proaste, dar totul s-a făcut funcție de bugetul pe care l-am avut”, a menționat Clim.

Nu același punct de vedere are și președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți. Acesta susține că Sorin Clim nu va rămâne la conducerea DJDP și că în cel mai scurt timp va începe evaluarea activității acestuia.

Nu va rămâne la conducerea Direcției de Drumuri, dar vom vedea și poziția domniei sale. Din punctului lui de vedere da, din al meu: nu. Are niște situații care pentru mine nu sunt clare: situația controlului Curții de Conturi, care a avut loc acum doi-trei ani în urmă și au de dat niște explicații cei de la drumurile județene. Au și proces cu o firmă care a realizat drumul de la Prăjeni, dar dincolo de acest lucru, nu-mi place poziția domniei sale de a-și lua concediu de odihnă, concediu de boală, fiind primul factor responsabil din instituție, ceea ce mie nu mi se pare corect. De aceea vom lua atitudine. Eu dacă mă simt foarte bolnav renunț la poziția de președinte și las pe unul sănătos”, a menționat Macaleți.

 

2 thoughts on “Directorul de la Drumuri Județene s-a întors la muncă, după trei luni. Macaleți: Nu va rămâne la conducerea instituției

  1. tot din haita PDL cu roman, fluture, soptică, verginel hoardele portocalii ….jefuitorii de bani publici doar pentru găstile lor, ăn rest poprul poate sî crape de foame ,,,ei să facă averi nesătuii.. de asta vă uraste poporul.

  2. Pulila lui Turcanu, pe numele lui Clim n-are cum sa fie multumit de ceea ce a facut pentru ca: a efectuat lucrari de proasta calitate pe bani multi( ex reparatiile pe drumul judetean Hutani – Bucerea reprezinta o mizerie, ,,modernizarea” drumului de la Prajeni), intretinerea si toaletarea tuturor drumurilor judetene aproape inexistenta ( dudaul pe toate marginile drumurilor judetene au ajuns si la peste 1,5 m ), alocarile banesti le-a clocit el si Turcanu doar pentru unele drumuri, in timp ce altele n-au mai vazut nici un gram de prundis de ani de zile,iar despre alte ,,modernizari” sa nu mai vorbim ca ne ride lumea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *