Un deputat botoșănean, în incompatibilitate

parlamentari-psd-2016Opt deputaţi din noul Parlament, printre care și unul din județul Botoșani, sunt în situaţie de incompatibilitate. Este vorba de Mihaela Huncă, care trebuie să opteze între mandatul de deputat şi funcţia de inspector școlar general.

like facebookPreședintele PSD Botoșani, Doina Federovici, susține că deputatul botoșănean are la dispoziție 15 zile de la depunerea jurământului să notifice la Biroul Permanent al Camerei starea de incompatibilitate, după care timp de 30 de zile să decidă dacă păstrează mandatul de deputat sau funcția de inspector general.

Dumneaei nu este singura în această situație, însă mai are timp să opteze. Sigur va opta pentru mandatul de deputat”, a spus Federovici.

La rândul său, Mihaela Huncă a declarat că are timp să decidă în acest sens, însă spune că va alege mandatul de deputat.

Am la dispoziție 30 de zile să decid, dar mult mai repede se va întâmpla acest lucru . Am candidat pentru Parlament ca să rămân”, a declarat Huncă pentru BotosaniNews.

 

One thought on “Un deputat botoșănean, în incompatibilitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *