Doi copii necăjiți, dar buni la învățătură, ajutați de Crăciun de polițiștii de frontieră

politist-de-frontiera-mos-craciunPoliţiştii de frontieră botoşăneni, impresionaţi de condiţiile în care trăiesc doi copii din municipiul Botoşani, s-au transformat în Moş Crăciun şi au oferit cadouri celor doi micuţi, încercând să le aducă un strop de bucurie în prag de sărbători.

Micuţii, un băieţel şi o fetiţă, locuiesc cu bunica şi sunt mândri că au rezultate bune la şcoală şi învaţă în fiecare zi lucruri noi. Băieţelul a zâmbit când poliţiştii de frontieră i-au spus că s-au întâlnit cu Moş Crăciun şi lse-a arătat carnetul de note, care justifică darurile primite. Mândru de calificativele sale, acesta a povestit că învaţă multe la şcoală şi îi place să citească.

like facebookFetiţa a povestit poliţiştilor de frontieră că îi plac dulciurile, mai ales cele făcute de bunica în casă. Merge la şcoală şi îi place că învaţă lucruri noi. Bunurile au fost achiziţionate cu sprijinul Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual – Botoşani şi poliţiştilor de frontieră din cadrul Clubului sportiv Jijia Botoşani.

politist-de-frontiera

 

One thought on “Doi copii necăjiți, dar buni la învățătură, ajutați de Crăciun de polițiștii de frontieră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *