Consiliul Județean pregătește bugetul pe 2017. Macaleți: Vor fi prinși bani și pentru covoare asfaltice

costica-macaletiPreședintele Consiliul Județean, Costică Macaleți, susține că bugetul pe anul 2017 va fi direcționat în primul rând pentru buna funcționarea a instituțiilor din subordine, după care suma care va mai rămâne va fi dată pentru reabilitarea drumurilor județene. Șeful județului spune că anul viitor vor fi prinși bani pentru covoare asfaltice, chiar dacă acestea vor fi realizate pe distanțe mai mici.

like facebookVrem să îmbunătățim starea drumurilor județene. Vom face și partea de plombări, iar dacă rămân bani facem covor asfaltic. Prioritar va fi drumul la Cordăreni, unde este o nebunie, la Prăjeni, unde vrem să turnăm două tronsoane de aproape un kilometru. Vrem să prindem Dimăcheniul, pentru că este singura comună neracordată la drumul județean, național sau de altă natură, vrem să punem covor asfaltic pe 1,7 km. La fel la Manoleasa, până la Zahoreni poate reușim”, a menționat Macaleți.

În rest, investițiile nu vor fi semnificative. Se va realiza acoperișul la Biblioteca Județean, dar vor fi alocate fonduri și la Muzeul ”Ștefan Luchian” de la Ștefănești.

One thought on “Consiliul Județean pregătește bugetul pe 2017. Macaleți: Vor fi prinși bani și pentru covoare asfaltice

  1. Hai sa – l prindem la covor si pe DJ 291 macar de la Bucecea-Hutani, ca a fost flendurit de super tonajele care vin din balastiera, tranziteaza Bucecea si distrug si DJ 208 D si descarca in cele 2 sta’ii de asfalt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *