Botoșăneancă rănită într-un accident rutier la Suceava. Alte trei persoane au ajuns la spital

accident3-300x146Un accident cu patru răniți a avut loc, vineri seară, pe raza localității Șerbănești din județul Suceava. În timp ce conducea autoturismul pe DN 29A, un bărbat de 34 de ani, din municipiul Suceava, a fost acroşat de autoturismul condus din sens opus de un bărbat de 45 de ani, din orașul Gura Humorului, care, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă periculoasă, a pierdut controlul asupra direcției de mers.

like-facebookÎn urma impactului, au fost răniți ușor, conducătorul auto de 34 de ani, o femeie de 29 de ani și o minoră de 2 ani, ambele din municipiul Suceava, pasagere în autoturismul condus de acesta, precum şi rănirea ușoară a unei femei de 47 de ani, din județul Botoșani, pasageră în celălalt autoturism.

„Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, se precizează într-un comunicat al Poliției Suceava

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *