Mascaţii au luat cu asalt casele contrabandiştilor cu ţigări

mascati-perchezitii-noapte-300x336-268x300Oamenii legii au efectuat, vineri, nouă percheziţii la contrabandiştii cu ţigări. Poliţiştii din orașul Ștefănești și cei din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Ștefănești, au efectuat nouă percheziții la locuințele unor persoane bănuite de infracţiuni din sfera contrabandei.

Au fost răscolite caselor unor contrabandişti din comunele Dobârceni, Durnești, Manoleasa, Mihălășeni şi Ripiceni.
În urma acestora, au fost găsite în locuinţele celor nouă persoane, 2.880 țigarete (144 pachete) cu timbru de acciză Republica Moldova sau de provenienţă duty free, băutură spirtoasă de provenienţă duty free şi 1.758 bucăți obiecte pirotehnice.
like facebook„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitartea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau mărfiurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provind din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia şi orice operațiuni cu articole pirotehnice, efectuate fără drept”, se arată într-un comunicat al IPJ.

3 thoughts on “Mascaţii au luat cu asalt casele contrabandiştilor cu ţigări

  1. Ba mascatilor,spuneti sefilor sa va trimita sa prindeti pe cei ce aduc tigari in zona nu pe cei ce vand,problema e pe frontiera si in vami cine controleaza aceste instituti sunt varza bagati pedepsele cu spanzuratorili in piete publice si va fi mai bine,pana atunci ei asi bat joc de voi pacat ca voi chiar va faceti datoria.

  2. Mare lucru!Au gasit 14 cartuse de tigari.De ce cand au prind masini cu mii de pachete chiar langa vama, vamesul care i-a dat drumul nu a patit nimic si moldovenii se plimba bine mersi?Scuzati , ei sunt cinstiti.

  3. Ce mai captura!!
    ORGANUL asi arata iarasi EFICIENTA !!
    Valoarea capturii nu acopera nici macar motorina,restul cheltuielilor(salariile mascatilor,procurorilor,judecatorilor,etc) sint suportate de contribuabili.
    DESTEAPTA-TE ROMANE !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *