FOTO S-a urcat băut la volan şi a făcut accident la câţiva metri de casă

beat-accident-petru-rares2Un bărbat a produs, duminică seară, un accident la câţiva metri de casă unde locuieşte, după ce s-a urcat băut la volan. Ştefan Neda, de 59 de ani, se afla la volanul unui autoturism Mercedes şi circula dinspre Calea Naţională spre bariera Suliţa, iar în zona Şcolii gen. nr. 1 a încercat să depăşească un autoturism parcat pe jumătate în carosabil, însă a ajuns pe sensul opus, unde a izbit un VW Jetta, condus de Gabriel Asăvoaie, de 25 de ani. În urma impactului au rezultat doar pagube materiale.

like facebookPoliţiştii sosiţi la faţa locului i-au testat pe ambii şoferi, iar lui Ştefan Neda i-a reeşit o concentraţie de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. Bărbatul a spus că locuieşte în apropiere de locul producerii accidentului şi că a consumat băuturi alcoolice sâmbătă seara.

 

One thought on “FOTO S-a urcat băut la volan şi a făcut accident la câţiva metri de casă

  1. Idiotilor ,stati naibii acasa ca nenorociti familii,omorati copii Aveti chef de adrenalina izbiti-va intr- un copac mai scapa lumea de voi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *