Un fost deputat şi-a deschis un restaurant în Botoşani

restaurant-anusca-turcanuUn fost deputat s-a reorientat la terminarea mandatului şi şi-a deschis un restaurant. Este vorba despre fostul deputat liberal Roxana Ţurcanu. Art&Food a fost inaugurat, joi, iar pentru clienţi uşile se vor deschide începând cu data de 9 ianuarie.

La inaugurarea restaurantului, situat în zona Teatrului Vasilache, soţia fostului preşedinte al Consiliului Judeţean a beneficiat şi de ajutorul unui cunoscut chef din Botoşani, Silviu Furdui pentru primul meniu oferit invitaţilor.

like facebook„A fost, de fapt, implinirea unul vis din copilarie! Si visul a fost implinit cu ajutorul si prin implicarea unei intregi echipe care, intr-o zi jumatate a gatit un meniu impresionant pentru lansarea restaurantului Art & Food! Echipa mea a demonstrat astazi ca …a gati este o arta! Lansarea proiectului a fost realizabila si cu sustinerea totala a sotului meu, Florin Turcanu! Va multumesc tuturor si va doresc tuturor Sarbatori cu liniste si pace in suflet !”, a postat pe Facebook Roxana Ţurcanu, după deschidere.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *