FOTO Accident spectaculos la Lebăda! S-a dat cu mașina peste cap și a mers pe cupolă

accident-lebada-botosaniUn tânăr a provocat, sâmbătă la amiază, un accident spectaculos la intrarea în municipiul Botoșani dinspre Iași. Acesta rula cu un BMW, iar în dreptul complexului Lebăda a pierdut controlul asupra volanului, a intrat în capul de pod de la intrarea în curtea restaurantului, iar apoi s-a răsturnat și a mers pe cupolă circa 50 de metri.

like facebookPotrivit polițiștilor, una din cauzele accidentului este și viteza excesivă cu care circula BMW-ul.

Tânărul de la volan, Bogdan Bălăucă, de 25 de ani, din Copălău, nu a pățit nimic. În schimb, o fată de 25 de ani, Elena Turcu, din Flămânzi, a fost rănită și transportată la spital.

accident-lebada-botosaniaccident-lebada-botosani

 

7 thoughts on “FOTO Accident spectaculos la Lebăda! S-a dat cu mașina peste cap și a mers pe cupolă

  1. BMW-urile sunt bune masini, dar din pacate romanasii nu au cultura necesara sa le stapaneasca.Mai nou dupa motociclisti se spune ca soferii de bmw sunt donatorii de organe.

  2. CE BINE CA S-A SCOS DIN CIRCULATIE UN CAZAN DE BMW SI UN TARAN CARE PACAT CA NU A MIRLIT-O ! Saraca fata, sufera din cauza unui jegos de copalau…
    Poate se trezesc parintii, sa nu mai procreeze asa specimene. De fapt, asa parinti asa copii. Adica scursuri !!

  3. Acest inconstient m-a depasit pe mine si inca 4 masini in panta, fără pic de vizibilitate. Dupa 10 minute l-am văzut la intrare in Botosani cu rotile in sus.

  4. Ce aveti cu omul a incercat sa conducă si invers. Pacat de fetiță că suferă ca el va primi alt cazan de mașină cu locaș pentru aripi.

  5. totii se dau soferii dar nici un prost de mai sus nu are habar ca in acel loc este o scurgere de apa de la padure si aceea ingheta apa pe asfalt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *