FOTO Accident grav la Şendriceni! Impact violent între un Audi şi un tractor

accident-grav-sendriceni-botosaniUn bărbat a fost rănit, vineri dimineaţă, în urma unui accident petrecut pe drumul județean DJ 219 C care face legătura dintre Dorohoi şi Pomîrla.

În accidentul, care a avut loc în localitatea Iezer, au fost implicate un autoturism Audi, condus de un șofer în vârstă de 25 de ani, şi un tractor înmatriculat în Şendriceni, condus de un șofer în vârstă de 74 de ani.

like facebookPotrivit martorilor, tractorul se deplasa dinspre Dorohoi și a virat spre drumul comunal DC 78, spre Hilișeu-Horia, moment în care a intrat în fața autoturismului Audi, care, pe fondul vitezei, nu a mai putut evita impactul.

accident-grav-sendriceni-botosaniLa locul accidentului au ajuns două echipaje din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi, un echipaj de pompieri care au spălat carosabilul de combustibilul scrus și o ambulanță SMURD care a preluat șoferul autoturismului Audi, i-a acordat îngrijirile medicale la fața locului, ulterior transportându-l la spital pentru investigații amănunțite.

 

One thought on “FOTO Accident grav la Şendriceni! Impact violent între un Audi şi un tractor

  1. Venind dinspre directia din care se deplasa autoturismul Audi, vizibilitatea este impiedicata de acel gard al unei proprietati, care nu este aliniat cu celelalte garduri, l-au pus aproape de marginea drumului, astfel inchizand unghiul de vizibilitate in intersectie. Majoritatea care cunosc locul si prevad pericolul, opresc inainte de a face manevra ce a facut-o tractoristul, tocmai pentru a se asigura din fata ca nici dinspre Dorohoi nu au vizibilitate cand vor sa faca manevra catre Hiliseu.
    Bine ca nu au inchis si drumul cu gard sa faca o poarta de acces. Eventual si o taxa de acces.
    Vor muri oameni pana se vor sesiza cei in drept!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *