Viceprimarul Murariu, despre Casa Ankele: Nimeni nu pune bețe în roate nimănui, dimpotrivă se are în vedere chibzuirea bugetului primăriei

Bucuria Copiilor din Botosani, scoasa la vanzareConsilierii locali PSD sunt de acord cu achiziționarea Casei Ankele și cu reabilitarea ei, dar, înainte de a o cumpăra, trebuie să se știe foarte clar pe ce se vor cheltui banii publici. Fiind vorba de o sumă foarte mare, de mai multe sute de mii de euro, este prudent și înțelept să se cunoască dinainte starea tehnică, adică starea de sănătate a clădirii, susține viceprimarul municipiului Botoșani, Marian Murariu.

like facebookÎn acest sens, am solicitat o expertiză tehnică care va analiza structura clădirii și analize de laborator a calității materialelor de constructii care o alcătuiesc. Orice persoană fizică sau juridică care vrea să cumpere o casă, înainte de a o cumpăra, întreabă un specialist în domeniu dacă acea casă corespunde din punct de vedere tehnic. Acesta este practic rolul expertizei tehnice solicitată de grupul de consilieri PSD. Deci, practic, nimeni nu pune bețe în roate nimănui, dimpotrivă se are în vedere chibzuirea bugetului primăriei care este foarte mic”, a adăugat Murariu.

El spune că după ce va exista rezultatul expertizei, se va solicita o evaluare, efectuată de evaluatori ANEVAR, pentru a se stabili prețul corect al clădirii, evaluare care să țină cont și de rezultatele expertizei.

 

One thought on “Viceprimarul Murariu, despre Casa Ankele: Nimeni nu pune bețe în roate nimănui, dimpotrivă se are în vedere chibzuirea bugetului primăriei

  1. Cladirea cu pricina are un fundament care pluteste in apa si oricit s-ar interveni la ea, tot va exista mucegai. Chiar si mai sus peretii sunt plini de ciuperci. De ce credeti Dv ca preotul care o detine in prezent nu a amenajat-o in atitia ani?
    Raspuns: costurile pentru lucrarile de consolidare si pentru amenajare sunt mai mari decit daca s-ar construi o noua cladire similara.
    Primarasul vrea sa dea o suma mare de bani actualului proprietar si dupa aceea sa mai cheltuiasca inca pe atita pentru a o face locuibila.Asta da afacere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *