O botoșăneancă iese la pensie din Poliție cu un venit uriaș. Despre cine e vorba!

Ministrul de Interne Gabriel Berca, însoţit de Irina Alexe şi Raluca Heleşteanu
Irina Alexe, la Botoșani, alături de fostul ministru de Interne Gabriel Berca şi de Raluca Heleşteanu

O botoșăneancă care lucrează în sistemul polițienesc ar putea ieșit la pensie cu pensie uriașă, de nu mai puțin de 13.000 de lei.

O cheamă Irina Alexe și a fost cel mai tânăr chestor din Poliția Română, la doar 35 de ani. Iar acum, dupa ce tehnocratii in deriva spala putina inclusiv de la Ministerul Internelor, tocmai ce este pe cale sa devina nu doar cea mai tanara „chestorita” pensionara, dar si una dintre cele mai avute.

Pentru ca, numita secretar de stat pentru relatia cu prefectii de catre Dacian Ciolos, la propunerea oficiala a lui Dragos Tudorache si mai ales la urletele telefonice catre acesta ale lui Vasile Blaga, protejata „Buldogului” tocmai ce se pregateste sa paraseasca, pe sestache, corabia MAI. Asa ca si-a facut deja calculele pentru pensionare. Iar dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia noastra, „proiectia” pentru pensia Irinei Alexe, politista care s-a invartit doar prin birourile din sediul MAI si nu a vazut hoti, probabil, doar pe la televizor, ajunge la halucinanta suma de 130 milioane de lei vechi! Si asta la doar 42 de ani!

Comentati si cititi aici: http://www.national.ro/dezvaluiri/politista-lui-blaga-pensie-de-130-de-milioane-la-42-de-ani-565121.html/#ixzz4TbJIsnKC

One thought on “O botoșăneancă iese la pensie din Poliție cu un venit uriaș. Despre cine e vorba!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *