Accident în lanț la Dorohoi! Cinci mașini au fost implicate în carambol. Două persoane au fost rănite

accident-carambol-dealu-mare-dorohoi-botosaniUn accident în care au fost implicate cinci mașini a avut loc, joi după-amiază, pe drumul național DN 29 B care face legătura între municipiile Dorohoi și Botoșani.

Evenimentul s-a înregistrat pe raza localității Dealu Mare, în momentul în care o mașină care a oprit pentru a intra într-o curte. În apate circulau alte trei mașini care au oprit regulamentar, însă un al cincilea autoturism, care circula în același sens, nu a frânat la timp provocând carambolul.

like facebookUnul din autoturismele implicate a ricoșat în afara carosabilului.

accident-carambol-dealu-mare-dorohoi-botosaniLa locul accidentului au ajuns trei echipaje din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi și a Jandarmeriei Dorohoi și o ambulanță care a preluat victimele și le-a acordat îngrijirile medicale la fața locului, ulterior transportându-le la spital pentru investigații amănunțite.

Toți cei cinci șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, iar în cazul a patru dintre ei rezultatul a fost negativ, iar un șofer a avut 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii continuă cercetările la fața locului pentru stabilirea exactă a cauzelor producerii accidentului și a propunerii soluției procedurale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *