FOTO Accident în parcarea Kaufland. Două mașini au fost puternic avariate

accident-in-parcarea-kaufland-botosaniDouă mașini au fost puternic avariate în urma unui accident care a avut loc, miercuri seară, în parcarea hipermarketulului Kaufland.

În accident au fost implicate, potrivit unor fotografii postate pe Facebook, o Skoda Octavia cu numere de Suceava și un VW Bora cu numere de asemenea de Suceava.

Cei doi șoferi nu s-au înțeles cu privire la acordarea de prioritate, astfel încât autoturismele s-au ciocnit.

„Cel cu Bora trebuia să cedeze trecerea. Cel cu Skoda nici nu a privit în stanga, iar cand a facut dreapta a fost lovit cam cu 50-60 la ora”, susține un martor.

like facebookAcesta nu este primul accident în parcarea de la Kaufland, în condițiile în care nu există nici indicatoare privind „Cedează trecerea”, iar regula cu prioritatea de dreapta nu funcționează.

accident-in-parcarea-kaufland-botosani

8 thoughts on “FOTO Accident în parcarea Kaufland. Două mașini au fost puternic avariate

  1. Dar cum nu sunt semne cu cedeaza trecerea. Pe jos slab vizile dar sunt. Nu dezimforma. Problema ca soferii se uita doar pe sus. Scaunele la masinile astea sunt date maxim in jos si spatarul cat mai pe spate de spui ca esti in sezlong. Si atunci cum sa mai vezi partea din fata a masinii darmite un semn de pe carosabilul negru vopsit in rosu(cedeaza trecerea) . Si da prioritatea de dreapta se uita exact de cand nu mai ai pe nimeni in dreapta ta (instructor sau examinator).

  2. Pentru ciobani si fraeri NU exista ,,CEDEAZA” sau ,,PRIORITATE DE DREAPTA”, sa nu mai spunem ca intr o parcare se circula cu o viteza OBLIGATORIE de 5 KM/ ora !!!!!

    1. in care regulament scrie viteza cu care ar trebui circulat intr-o parcare ? in ala dupa care ai luat tu permisul ? iar cioban si FRAiER asa se scrie corect esti tu TARANE ce esti !!!limba romana invata mai intii !!!

  3. Semnele de pe jos nu sunt valabile!!! Ele sunt aditionale, trebuie sa insoteasca un indicator plantat normal!!!! Cred ca Kaufland ar trebui somat sa puna corect indicatoare sau sa lase circulatia sa se desfasoare cpnform regulii prioritatii de dreapta!

  4. semnele sunt foarte „valabile”! daca tu ai luat permisul la pitesti e o problema mare de tot at! IAR CU 5KM/h sa mergi u! in zonele rezidentiala si in interiorul parcarilor trebuie sa ai 30 km/h! asa ca zbbrr si lasa permisul la politie ca omori oameni maine poimane si ai sa spui ca marcajul pietonal „zebra” de pe astfalt „nu e valabil” !!!

  5. Va simtiti FRAERILOR !!! Pentru ca circulati cu 30 km/ h, o luati in BOT. Pentru DAN.. Tu nu ai mers pe jos, in viata ta,cat am condus eu masini !!!! Mai CITITI baieti !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *