Primarul municipiului Botoșani acuză consilierii locali ai PSD că pun bețe în roate unor proiecte

cl 2016Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, îi acuză pe consilierii locali PSD că pun bețe în roate unor proiecte importante pentru municipiu. El a dat drept exemplu proiectul privind achiziția magazinului Bucuria Copiilor, care, susține Flutur, prin condițiile impuse de social-democrați nu se face altceva decât blocarea acestuia. Consilierii PSD au propus ca înainte de cumpărare, acest imobil să fie expertizat după care evaluat.

 

like facebook”În momentul în care am luat o decizie bună, pe care nu am luat-o acum ci este o hotărâre din 2013, o decizie prin care să achiziționăm Casa Ankele pentru a-i da o destinație să o punem în circuit, au apărut dintr-o dată niște probleme care vor bloca achiziția. Nu am făcut decât același proiect de hotărâre din 2013 și care nu a fost dus la îndeplinire. S-a vorbit de cât ne va costa să reabilităm clădirea, că dacă nu este economic și favorabil pentru noi să nu o luăm. Vrem sau nu vrem să o luăm”, a menționat Flutur.

Primarul municipiului Botoșani a vorbit și de comisiile de evaluare a managerilor instituțiilor de cultură, pentru care, spune Flutur, legea prevede că primarul este cel care prin dispoziție stabilește componența comisiilor și nicidecum consilierii locali.

Încă o dată constat o inconsecvență în modul de a lua o serie de hotărâri. Orice decizie anticipată ca bună pentru municipalitate, dacă vine de pe o parte a eșicherului politic se pun bețe în roate, de multe ori cu încălcarea legislației”, a mai spus Flutur.

 

 

One thought on “Primarul municipiului Botoșani acuză consilierii locali ai PSD că pun bețe în roate unor proiecte

  1. Cu ce mana dai,cu aia primesti inapoi!Cam asa ii faceau consilierii dirijati de Flutur,fostului primar Portariuc.Cand a propus iluminatul cu becuri moderne si economice,cu leduri pe Bulevard(asa ca pe Primaverii),oaamenii lui Flutur s-au opus.Daca a crezut,ca odata ajuns primar,consilierii PSD o sa faca febra musculara aplaudandu-l s-a cam inselat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *