Cătălin Flutur a demisionat din funcţia de preşedinte al PNL

catalin-fluturPreşedintele filialei judeţene PNL, Cătălin Flutur, şi-a anunţat, joi, demisia din funcţie.

like facebookEl îşi asumă astfel eşecul din alegeri susţinând că PNL a pierdut voturile din vară pentru că au existat două partide. Fuziunea dintre PNL şi PDL nu a fost completă şi nu au tras toţi la aceeaşi căruţă.

Sunt principial și hotărât, iar când spun un lucrul îl fac. Este un eșec clar al partidului pe care l-am condus la Botoșani. Chiar dacă suntem peste media pe țară, nu mă oprește pe mine să constat că nu am atins performanțele pe care ni le-am propus. Constat că nu am realizat scorul pe care ni l-am propus și atunci toți cei implicați trebuie să aibă un punct de vedere”, a spus Flutur.

Acesta a declarat că conducerea partidului poate fi preluată, pe bază de interimat, fie de unul din cei doi parlamentari ai PNL Botoșani, Cristian Achiței sau Costel Șoptică, fie de unul din cei cinci primari liberali care au obținut un scor bun la alegerile parlamentare.

În momentul în care domnii parlamentari se vor întoarce de la București, chiar dacă suntem în zilele premergătoare Crăciunuilui, trebuie să luăm o decizie rapidă. Un for care înseamnă Biroul Electoral Județean va decide o conducere interimară care să se ocupe de organizarea alegerilor interne”, a mai spus Flutur.

Acesta a refuzat să spună dacă va mai candida pe o funcție în partid.

Mă interesează partidul și colegii din partid și tot ceea ce înseamnă dreapta”, a adăugat Flutur.

2 thoughts on “Cătălin Flutur a demisionat din funcţia de preşedinte al PNL

  1. Vorba lui Basescu: „la inceput o faceam cu stanga (fiindca eram comunist), apoi am facut-o cu dreapta!
    Dreapta este cea mai buna, cu ea ne stergem si la c…r!

    1. Vorbe tipice unui analfabet grobian, de stanga. Spalatii pe creier la A3 au ajuns sa si gandeasca cu cuvinte vulgare, crezand ca „dau bine”. Pacat, doamna Aneta… totusi, cand spun doamna, cred ca sunt exagerat de elegant…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *