Tinerii de la C.I.T.O vizitați de tinerii liberali

TNL Botosani gabriel alecsandruTinerii de la Centrul de Integrare prin Terapie Ocupațională „Lucie Lecomte” au fost vizitați cu doar câteva zile înainte de sărbătoarea Crăciunului de consilierul municipal Gabriel ALECSANDRU împreună cu câțiva tineri liberali pentru a le oferi daruri. Întâlnirea aceasta este una de tradiție și, de regulă, ea se petrece pe data de 3 decembrie, când este marcată Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități.  Anul acesta, însă, întâlnirea vine cu câteva zile mai târziu deoarece ziua aceasta a coincis cu campania electorală. Chiar și așa, tinerii de la C.I.T.O i-au așteptat cu sufletul deschis, cu colinde și multă bucurie în suflet pe tinerii liberali.

Gabriel Alecsandru, consilier municipal si președintele Ligii Aleșilor Locali ai TNL România, este cel care a inițiat în urmă cu opt ani aceste întâlniri și a fost, și de această dată, alături de prietenii săi de la C.I.T.O.

TNL Botosani gabriel alecsandru“Tradiția noastră era să mergem pe data de 3 decembrie la prietenii noștri de la C.I.T.O, când este Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, dar în acest an, această zi a coincis cu campania electorală și am dorit să evităm eventualele speculații. De opt ani încercăm să le facem mici bucurii acestor oameni și nu am putut rata întâlnirea cu ei nici anul acesta. Sunt bucuros de fiecare dată când reușesc să-i vizitez și simt că sentimentul este reciproc. Întotdeaua revederea și spectacolul oferit de ei mă încarcă cu energie pozitivă. Felicitări coordonatorilor și personalului acestui centru pentru că, zi de zi, iși dau silința să le descopere cât mai multe abilități care să înlocuiască micile lipsuri din viața lor.”, a spus GabrielTNL Botosani gabriel alecsandru Alecsandru.

Adrian Poclid, președintele Organizației Județene de Tineret PNL Botoșani, a spus că este cea mai plăcută acțiune pentru tinerii liberali dintre cele organizate într-un an.

“Dincolo de tradiția pe care ne-am creat-o în interiorul organizației de tineret, de a merge la tinerii de la C.I.T.O, este bucuria de a-i revedea, de a discuta cu ei, de a–i asculta. Pot spune că este una dintre acțiunile cele mai dragi pe care noi, tinerii liberali, le organizăm anual și asta pentru bucuria pe care o simțim venind dinspre ei de fiecare dată când ajungem aici. Îmi doresc să râmână una dintre tradițiile importante ale organizației noastre și peste mulți ani”, a spus Adrian Poclid, președintele Organizației Județene PNL Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *