Tupeu! S-a ales cu dosar penal, după ce a făcut circ în trafic şi acum a fost prins băut la volan

politisti-maisna-ridicataUn bărbat a reuşit performanţa de a avea două dosare penale la interval de nouă zile, după ce a comis mai multe infracţiuni în trafic.

În ziua alegerilor parlamentare, Alin C., însoţit de doi amici, o femeie şi un bărbat, au început să şicaneze şoferii în trafic şi chiar să se ia la bătaie cu diverşi cetăţeni ce îi întâlneau în trafic. Tot cu violenţă i-au întâmpinat şi pe poliţiştii ce au venit să îi potolească.

Astfel, Alin C., s-a ales cu dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi pentru încredinţarea maşinii sale unei persoane ce nu posedă permis de conducere.

like facebook Marţi seară. Alin C. s-a urcat băut la volan şi a fost prins, pe strada Octav Onicescu de poliţişti. Bărbatul avea o concentraţie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-a întocmit din nou dosar penal.

One thought on “Tupeu! S-a ales cu dosar penal, după ce a făcut circ în trafic şi acum a fost prins băut la volan

  1. Un idiot care pînă nu va fi pus la păstrare tot cu din astea se îndeletnicește. Căutați un pic pe portal.just.ro . Pe 14.10.2016 ultima condamnare un an si 9 luni tot pentru conducere fară permis si băut ( contopite mai multe care erau cu suspendare ) In ianuarie 2017 are vreo doua termene, dacă nu omoară pe cineva până atunci, și tot nu cred că intră acolo unde-i este locul – in bariera Sulița la facultate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *