Consilierii locali și-au dat acordul pentru cumpărarea magazinului Bucuria Copiilor

Bucuria Copiilor din Botosani, scoasa la vanzareConsilierii locali și-au dat acordul de principiu pentru cumpărarea imobilului din Centrul Istoric cunoscut sub denumirea de Casa Ankele. Proiectul de hotărâre de Consiliu Local a fost aprobat cu două amendamente făcute de viceprimarul Marian Murariu. Acesta a propus ca înainte ca imobilul să fie achiziționat să se facă o expertiză a clădirii, după care o evaluare.

like facebookAceste proceduri ar trebui să le demarăm în 2017. Este foarte important să facem expertiza și abia apoi să face evaluarea prețului de piață ținând cont de rezultatul expertizelor, pentru că ne putem trezi că această clădire are structura de rezistență degradată, iar evaluatorul trebuie să țină cont de faptul că această clădire are structura de rezistență degradată. Nu are rost să plătim o clădire ca și cum ar fi nouă, iar după aia ne trezim că am cumpărat o ruină. Trebuie să fim prudenți înainte de a cheltui banii publici”, a spus viceprimarul municipiului Botoșani.

Acesta a propus să fie solicitate inclusiv analize de laborator a calității materialelor de construcții, pentru a nu se repeta situația de la Teatrul ”Mihai Eminescu”.

Fostul magazin Bucuria Copiilor are o suprafaţă ocupată la sol de 585 m.p. şi o suprafaţă construită desfăşurată de 1101 m.p.

 

 

One thought on “Consilierii locali și-au dat acordul pentru cumpărarea magazinului Bucuria Copiilor

  1. au cumparat drepturi litigioase si au castigat in instanta cladirea din centrul vechi iar acum in loc sa o reabiliteze cum ii obliga legea, vor sa sifoneze bani din buget si sa o vanda primariei pe o suma frumusica si sa o renoveze acestia din urma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *