Apel al Inspectoratului Școlar Județean către agenții economici care vor să școlarizeze elevi în învățământul profesional

inspectoratul scolar- scandal scoala 13 Botosani 001Inspectoratul Școlar Județean Botoșani desfășoară activităţi de informare publică prin care oferta de formare profesională prin învăţământului profesional de stat, concretizată în proiectul cifrei de şcolarizare pentru anul şcolar 2017-2018, să fie adaptată solicitărilor operatorilor economici.

like facebookAstfel operatorii economici care doresc şcolarizarea elevilor într-o anumită calificare profesională, pentru anul şcolar 2017-2018, vor parcurge următoarele etape. Ei vor transmite, în scris, la Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani, solicitarea de şcolarizare în învăţământul profesional, până la data de 29 decembrie 2016 si vor încheia contracte-cadru cu unităţile de învăţământ partenere sau cu unităţile de învăţământ desemnate de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani, până la data de 13 ianuarie 2017.

Modele de contract-cadru şi solicitare de şcolarizare în învăţământul profesional sunt postate pe site-ul IŞJ Botoşani, la subdomeniul discipline tehnice, potrivit unui comunicat al ISJ.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *