FOTO Incredibil! Au blocat o stradă din Botoșani pentru a tăia … porcul

taiatul-porcului-in-strada-botosaniO familie din Botoșani a blocat, luni, o stradă din municipiul Botoșani doar pentru că a avut „chef” să taie porcul.

Totul s-a întâmplat pe strada Alexandru cel Bun, în apropiere de sediul Camerei de Comerț, acolo unde mai multe persoane au sacrificat porcul și l-au scos în stradă pentru a-l pârli.

like facebookTimp de câteva ore, aceștia au ocupat nestingheriți cel puțin un sens de mers de pe strada respectivă.

Citește și: Incredibil! O femeie a blocat o stradă din Botoşani pentru a a spăla covoare

4 thoughts on “FOTO Incredibil! Au blocat o stradă din Botoșani pentru a tăia … porcul

  1. Incredibil era daca s-ar fi intamplat intr-un oras civilizat, nu intr-unul care se „vasluizeaza” cu o viteza incredibila…Motivele sunt cunoscute:
    1. Prezenta aproape inexistenta a politiei locale lasa populimii sentimentul clar ca pot sa faca tot ce vor ei ( si ce-o sa-mi faca??!! …sau cine??). Parchez unde vreau, ca doar am „avaria” pornita, nu-i asa??
    Chiar si atunci cand sunt prezenti, apatia si dezinteresul burtosilor de la „locala” , ocupati sa nu-si rupa degetele cand le baga in nas, provoaca sila cetatenilor datorita faptului ca incearca sa aplaneze orice contraventie, in loc sa o pedepseasca prin amenzi severe ( de care bugetul local poate profita din plin…).
    2. Calitatea slaba a politistilor locali ( in special a celor care se fac ca o conduc…), alesi pe niste criterii din care competenta si interesul nu au facut , cu siguranta, parte.

    Domnule Primar, domnilor din conducerea Politiei Locale: legea se impune, nu se negociaza !! Nu negociezi cu interlopii ( cu exceptia cazului in care sunt prietenii tai, nu-i asa?…), nici cu cei care sfideaza in trafic sau aiurea pe cei ce respecta legile. Altfel, asistam la diluarea increderii cetatenilor in „organe” si inducerea sentimentului toxic ca orice este posibil si acceptat.

    Domnule Primar, trimiteti politistii locali pe strazi!! Pe jos, fara nicio masina: cei ce se intoarc fara 52 de amenzi pe zi, sa fie dati afara, pentru dezinteres sau incompetenta ( sau ambele, in cazul sefilor lor…). Orasul „geme” de contraventii nepedepsite si, in absenta celor care trebuie sa impuna legea, numarul lor nu are decat sa creasca.
    Un prieten constantean m-a sunat aseara sa-mi spuna ca au inceput sa auda de Botosani : echipa de fotbal varza, talhari si cocalari care-si taie porcul pe strazi, in plin centrul orasului… Vaslui curat !!! Bravo autoritatilor locale! Keep up the good work !!!

  2. Comunitarilor le place sa facă numai circulatie. Sunt plini de ei și foarte aroganți iar pregătirea lor lasă de dorit. Am auzit cazuri unde unora le place spaguta. Aviz DGA.
    .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *