Ambulanța SMURD de terapie intensivă va staționa la UPU. Vezi motivul!

ambulanta smurd terpie intensivaAmbulanţa de terapie intensiv mobilă (TIM) SMURD va staţiona la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) în fiecare zi, potrivit unui ordin al secretarului de stat Raed Arafat. Măsura este luată pentru ca medicul de la SMURD să poată oferi consultații în Urgențe. Ambulanţa este deservită de un medic şi un asistent din UPU şi doi paramedici din cadrul ISU.

like facebookMăsura vine în sprijnul pacienţilor, pentru că astfel se doreşte ca populaţia să aibă acces la un număr mai mare de medici în Urgenţe atunci când se prezintă şi, sperăm să putem reduce şi timpul pe care aceştia îl petrec în sala de aşteptare”, a declarat medicul Petre Rădăuceanu, șef UPU-SMURD.

Cazurile la care se solicită intervenţia ambulanţei TIM vor fi preluate din dispeceratul unic integrat prin sistemul de tablete, iar ambulanţa va pleca la caz direct de la Urgenţe. Până acum, ambulanta TIM staționa la ISU.

 

One thought on “Ambulanța SMURD de terapie intensivă va staționa la UPU. Vezi motivul!

  1. Prost! Imaginati-va că toți medicii din secție sunt ocupați, cel de pe ambulanță se ocupă și el de un pacient, moment în care se cere urgent intervenția ambulanței. Ce face medicul, lasă pacientul pe masă și pleacă? Dar așa e la noi. Arafat va spune că a suplimentat medicii de la urgențe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *