”E vremea colindelor!”, spectacol prezentat la Casa de Cultură a Sindicatelor de Școala 11 Botoșani

colinde scoala 11Sute de copii ai Școlii Gimnaziale Nr. 11 Botoșani au cântat, au dansat, au colindat, urat și semănat, duminică, într-un spectacol de tradiție al școlii intitulat „E vremea colindelor!”.

Copiii de la Grădinița cu Program Normal „Floare de Colț” și Grădinița cu Program Prelungit Nr. 14, elevii claselor primare și cei de gimnaziu, îndrumați de cadre didactice și sprijiniți de părinți, au arătat, pe 18 decembrie, că sfârșitul de an înseamnă mai mult decât Moș Crăciun și mai mult decât vacanță: înseamnă gânduri frumoase îndreptate către cei mai puțin norocoși, înseamnă un prilej perfect pentru a ne manifesta bucuria și aprecierea pentru ceea ce avem și pentru ceea ce suntem.

O noutate a acestui sfârșit de an a fost Parada brazilor de Crăciun, în cadrul proiectului educațional „Suflet verde” – născut din inimi curate, din dragoste pentru natură și din izvorul nesecat de imaginație al copiilor. Energia cu care a fost întâmpinat atât de elevii școlii, cât și de colaboratori – Grădinița cu Program Prelungit Nr. 23, Școala Gimnazială Nr. 8 „Elena Rareș” și Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Sfântul Gheorghe” Botoșani – au arătat că acest proiect are potențial și va crește frumos.

like facebookCei mai mulți dintre brazii prezentați au fost realizați din materiale reciclabile și vor înveseli holurile școlii până la venirea vacanței. Alte familii au donat jucării de pluș care vor duce spiritul Crăciunului spre cei mai puțin norocoși, fie direct agățate în brad, fie în cutii frumoase, colorate, clădite în forma unui brad de vis.

E vremea colindelor! – un spectacol care poartă semnătura Școlii Gimnaziale Nr. 11 Botoșani, un efort comun urmat de o oboseală plăcută, care nu ne oprește niciodată să o luăm de la capăt. Este felul nostru de a mulțumi tuturor și de a transmite celor care ne susțin an de an, „Sărbători Fericite!”, potrivit unui comunicat de presă.

e vremea colindelor sc 11

e vremea colindelor sc 11

scoala 11 e vremea colindelor

brad scoala 11

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com