Tinerii implicați în jaful de la sala de jocuri King Games, arestați preventiv

barbat retinut de politie- catuse- arest- BotosaniCei doi tineri care au încercat vineri seară să jefuiască sala de jocuri King Games de pe Calea Națională din municipiul Botoșani au fost arestați preventiv.

Sorin Țurcanu și Eduard Feraru au primit din partea judecătorilor Judecătoriei Botoșani mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cei doi tineri, de 24 și de 28 de ani, au intrat în sala de jocuri și, după ce l-au amenințat cu cuțitul pe angajatul firmei respective, l-au bătut și au încercat să fure 1.000 de lei.

Tâlhăria a avut loc vineri seară în sala de jocuri King Games de pe Calea Națională. Tinerii Sorin Țurcanu și Eduard Ferariu, de etnie romă, au pătruns în spațiu, au devenit foarte agresivi și au încercată să dispară cu banii.

like facebookAngajatul sălii a reușit să apese butonul de panică, iar firma de pază angajată să intervină în astfel de situații a reacționat prompt.

Un echipaj al societății de pază a ajuns imediat la fața locului, reușind să îi prindă pe tâlhari înainte de a părăsi incinta.

One thought on “Tinerii implicați în jaful de la sala de jocuri King Games, arestați preventiv

  1. Daca tot ati specificat etnia talharilor, specificati va rog si etnia persoanelor care au batut si talharit cele 6 femei din Botosani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *