Unul dintre tâlhari a fost prins. Vezi unde!

mascati noaptea- politieUnul dintre tâlharii ce au îngrozit Botoşaniul a fost prins de poliţişti, joi după amiază. Acesta a fost depistat în zona municipiului Dorohoi şi se pare că a mai acţionat cu încă doi amici.

like facebookAnchetatatorii spun că sunt pe calea cea bună în ceea ce priveşte continuarea cercetărilor.

Tâlhării în lanţ la Botoşani. Cinci femei bătute în plină stradă

 

11 thoughts on “Unul dintre tâlhari a fost prins. Vezi unde!

  1. Pai, aia e! Ca nu si-a facut datoria organul. Unde esti tu, Caline? Un singur militian ceausist tinea orasul in mana. Acum cu 1000 de politisti nu te simti in siguranta!

  2. Batuti in gura ca pe coasă asa le trebuie sii draga Marie cu ce te deranjează cand e vorba de nume sau poze sau le esti ruda sii ati este frica sa nu ai violeze cineva pe acesti handicapati mintal ???

  3. Ma copiii……………….in Bt politie? Cred ca e un fel de Iepurasul de Paste sau Mos Craciun……..sa fim seriosi ca i vezi pe strada doar cand merg sa si ridice leafa. Politi in Bt = Zana Maseuta

  4. Inainte, până la alte masuri militia bătea bine si nu era bun.
    Acum politia nu mai are voie să molesteze si tot nu e bun.

  5. numele si fata…..unde sunt sutele de organe…..care ii platim din banii nostri. dorm noaptea in masinile lor personale sau pe la spitale cu portaru sau pe la licee……fata infractorului sai rupem fata……ei nu au prins nimic…..au aruncato asa la vrajeala !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *