Cine sunt medicii de familie care au primit cei mai mulți bani de la Casa de Asigurări de Sănătate, în luna noiembrie!

consultatie-medic1Cel mai mare venit pe cabinet de medicină de familie, în luna noiembrie, a fost de peste 30.000 lei. În top urmează un cabinet care a primit de la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Botoșani peste 29.000 lei.

Cel mai mic venit, în perioada amintită, a fost obținut de un medic care a luat puțin peste 6.000 lei, potrivit listei de deconturi făcută publică de CAS Botoșani.

like facebookDin venitul obţinut pe cabinet, medicul trebuie să plătească asistentul, dările la stat, consumabile, dar şi utilităţile. Există cabinete medicale la care sunt și câte doi medici de familie.

Instituția de asigurări de sănătate a decontat, în luna noiembrie, celor 165 de medici de familie din județul Botoșani peste 2 milioane lei.

Vezi aici veniturile medicilor, pe luna noiembrie!

2 thoughts on “Cine sunt medicii de familie care au primit cei mai mulți bani de la Casa de Asigurări de Sănătate, în luna noiembrie!

  1. Din acesti bani trebuie sa platim cheltueli, salarii la angajati(asistente femei de serviciu), darile la stat ale salariatilor, CAS, CASS adica sanatatea si pensia, lumina, internet, telefon, caldura, trusa de urgenta, diferite contracte, chiria la spatiu, si mai trebuie sa ne imbracam sa ne deplasam si sa mai mincam.. Daca le puneti pe toate cap in cap credeti ca mai raman multi bani din 8000 lei.. Si ma bucur sa sunteti nesimtiti si voi si cei de la casa ca afiseaza aceste cifre si lumea crede ca noi luam toti acesti bani si ii punem in buzunat.. si dupa aia apar diferite discutii.. Sa va fie rusine..

  2. Lasa UNMEDIC nu te mai plange ca daca era rau plecai demult in strainatate, dar ti-o placut si ai ramas, nu dai cu sapa, nu spargi pietre de moara, asta e Romania, salarii mici !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *