Botoșăneanca căsătorită cu fostul premier al României, cu ochii pe fratele infractor

silvia-chifiriuc-cu-frateleSângele apă nu se face! Silvia Chifiriuc şi-a adus alături fratele reabilitat, Georgian Chifiriuc, şi nu-l mai scapă din ochi. Soţia fostului premier Petre Roman l-a adus alături pe Giorgian, cunoscut ca un scandalagiu şi un tip extrem de violent, după ce a fost acuzat că ar fi tăiat cu toporul mai mulţi concetăţeni din satul Tudor Vladimirescu, acolo unde locuieste cu tatal sau, scrie Cancan.ro.

După moartea mamei sale, Silvia Chifiriuc şi-a luat în serios rolul de soră mai mare care trebuie să aibă grijă de fratele mai mic. Soţia fostului premier Petre Roman şi-a adus aproape fratele, Georgian, care este cunoscut drept un bărbat extrem de violent.

like facebookCancan  a surprins-o pe artistă la o ieşire cu fratele. Soţia lui Petre Roman şi-a scos fratele în oraş, unde i-a făcut cinste cu… un covrig. Îmbrăcată într-o pereche de colanţi negri şi o geacă lungă, de iarnă, Silvia a preluat conducerea, fără a-şi scăpa o secundă din ochi fratele. L-a condus hotărâtă la covrigărie, a comandat şi a plătit, după care l-a trimis pe acesta la maşină.
La scurt timp, l-a urmat îndeaproape. Îngândurată, cu mina serioasă şi privirea căzută, Silvia Chifiriuc a parcurs drumul de la covrigărie la maşină urmându-şi fratele, care se pare că nu a avut răbdare să aştepte să-şi preia şi ea comanda, satisfăcut probabil de ”cinstea” făcută de sora mai mare.

Georgian Chifiriuc e cunoscut drept spaima satului
Georgian Chifiriuc este cunoscut in satul Tudor Vladimirescu, acolo unde locuieste cu tatal sau, drept un individ extrem de violent. In Occident, unde pana nu demult a lucrat ca muncitor necalificat, a cunoscut-o pe actuala sa concubina, pe care a adus-o in casa parinteasca si care urmeaza sa-i daruiasca un copil. Pentru ca il suspectau de comiterea mai multor infractiuni, politistii au descins, in casa familiei Chifiriuc si au gasit in camera lui Georgian o pusca cu aer comprimat, pe care „cumnatul” lui Petre Roman o detinea ilegal. Surse din cadrul IPJ Botosani au precizat, pentru CANCAN, ca suspectului i s-a intocmit un dosar penal, pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor. (E.N., C.L.S., D.B.). În 2009, fratele soţiei lui Petre Roman a fost acuzat că ar fi tăiat cu toporul mai mulţi săteni: „Cu siguranta era baut. Stateam cu fratele viceprimarului ca sa-i tin de urat si, dintr-o data, a navalit peste noi. Nu am vazut ce avea in mana, dar a inceput sa dea in noi ca in hotii de cai. Mi-am dat seama ca avea un topor. Nu am putut riposta in niciun fel”, povestea la momentul respectiv Constantin Biciusca.

Silvia Chifiriuc este o soră extrem de grijulie, mai ales că a cunoscut durerea pierderii unui frate mai mic
Pe vremea când era adolescentă, Silvia a trecut printr-o suferinţă cumplită. Fratele ei mijlociu a decedat la vârsta de 13 ani, lăsând în urma o durere de nedescris. Şi acum, la ani buni de la aces întâmplate, soţia lui Petre Roman are lacrimi în ochi de câte ori vorbeşte despre asta.
„La vârsta de 13 ani şi jumătate s-a stins din viaţă fratele meu mijlociu. A fost un moment foarte tragic. O să plâng toată emisiunea dacă încep să povestesc. Eram în examenele de bacalaureat când s-a întâmplat. Fratele meu a făcut un gest necugetat care ne-a cutremurat pe toţi. A fost o durere atât de mare încât nu am putut trece peste ea. Eu am încercat să mă adun şi să fiu alături de mama, care a avut un şoc foarte puternic. O lună de zile a fost supusă unui tratament şi mergeam la ea la spital şi nu o mai recunoşteam. Tatăl meu era în Germania când s-a întâmplat. Nicuşor a lăsat un gol. În orice discuţie o am cu ea vorbeşte despre el. Mă doare pentru când spune că îi e dor de el. I-am spus că o să vină un moment când ne vom despărţi şi că, pentru moment, trebuie să se bucure de nepoţelul ei”, a dezvăluit Silvia Chifiriuc în urmă cu doi ani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *