Prefectul județului, despre tâlhăriile care au avut loc în Botoșani: Se va lucra la foc continuu până la prinderea autorilor

Dan Nechifor- prefect de BotosaniPrefectul județului Botoșani, Dan Nechifor, dă asigurări botoșănenilor că în cel mai scurt timp vor fi prinși autorii tâlhăriei. El a declarat că sunt implicate toate structurile Ministerului de Interne pentru prinderea făptașilor.

like facebookVreau să îi asigur pe cetățeni că în cel mai scurt timp autorii vor fi prinși. Există indicii, iar organele abilitate lucrează. Sunt echipe comune, fiind implicate toate structurile Ministerului de Interne. Se va lucra la foc continuu până la prinderea autorilor faptei” a menționat Nechifor.

Prefectul județului spune că, din punctul său de vedere, Botoșaniul este un ora sigur, un oraș liniștit.

 

 

 

One thought on “Prefectul județului, despre tâlhăriile care au avut loc în Botoșani: Se va lucra la foc continuu până la prinderea autorilor

  1. Prefectul si organele in drept trebuiau sa organizeze activitatea politiei ,jandarmeriei si a politiei locale ,astfel incat aceste fapte sa nu se produca.Dau bine sedintele ATOP cu tot felul de sefi cu galoane si functii bine platite,dar degeaba da asigurari prefectul si politia dupa ce ai capul spart si banii luati.La nivel de judet sute de infractiuni sunt nerezolvate,dar primim asigurari si cu atat vom ramane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *