Autoritățile locale, în alertă după incidentele din ultimele zile. Viceprimar: Îmi doresc foarte mult să restabilim un climat de liniște în municipiu

cosmin-andreiȘi reprezentanții Primăriei Botoșani au intrat în alertă după incidentele care au avut loc în ultimele două zile în municipiul Botoșani. Vineri, viceprimarul Cosmin Andrei i-a convocat pe reprezentanții Poliției Locale, de la ordine publică, pentru vedea cum pot veni în sprijinul celorlalte autorități în vederea depistării făptașilor.

like facebookColegii de la ordine publică vor pune un accent deosebit pe activitatea pe care o desfășoară zilele acestea, vor fi foarte vigilenți, vor veni în sprijinul celor de la Poliția municipală și de la jandarmi, sunt convins că sunt și alte structuri implicate în gestionarea acestui eveniment. Îmi doresc foarte mult să restabilim un climat de liniște la nivelul municipiului Botoșani și trag un semnal de alarmă asupra schemei de personal pe care o au instituțiile implicate în gestionarea ordinii publice în municipiul Botoșani, mă refer la toate instituțiile, inclusiv Poliția Locală, Poliția municipală și Jandarmeria”, a spus viceprimarul Cosmin Andrei.

El a afirmat că municipalitatea va pune la dispoziția forțelor de ordine imaginile din centrul de supraveghere video pe care municipalitatea l-a implementat pentru identificarea în cel mai scurt timp posibil a celor care au înfăptuit faptele antisociale.

 

2 thoughts on “Autoritățile locale, în alertă după incidentele din ultimele zile. Viceprimar: Îmi doresc foarte mult să restabilim un climat de liniște în municipiu

  1. poate trimiteti politia in strada sa pazeasca – nu din birouri. In spatele salii de jocuri din Primaverii stiti ca mai tot timpul sunt drogati care isi asteapta furnizorii? De ce nu vedem politistii prin cartiere, nu numai pe bulevarde?

  2. Daca atacurile tilharilor au loc in jurul orelor 17-19 seara, atunci Politia locala nu are nici un motiv sa nu raspunda administrativ si pecuniar pentru incompetenta si lipsa de profesionalism in indeplinirea sarcinilor de serviciu. Si culmea, nici dupa prima zi( dupa comiterea tilhariilor) nu s-a actionat mai bine, ci tot asa – adica lipsa totala de pe strazile municipiului.
    Primarule Flutur, cind ai de gind sa asiguri minima securitate fizica cetatenilor care circula pe strazi nu de dragul plimbarii, ci cu treburi urgente, pentru ca de la noi primesti impozite si taxe , daca se poate cit mai mari????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *