Tâlhării în lanţ la Botoşani. Cinci femei bătute în plină stradă

mascati-perchezitii-noapte-300x336-268x300Poliţiştii sunt în alertă maximă, după ce cinci tâlhării au avut loc în ultimile 24 de ore. Tâlharii au început atacurile miercuri după amiază şi au continuat joi după amiază. În general acţionează la lăsarea întunericului, orele 17-18, şi urmăresc femei singure ce merg pe stradă.

Au făcut victime pe străzile Gen. Gheorghe Avramescu, Împărat Traian, Pod de Piatră şi Primăverii. Utilizează o forţă brutală şi în şocul trăit de victime le smulg bijuteriile şi genţile şi dispar. La cel puţin o victimă au folosit şi spray lacrimogen. Poliţiştii spun că există o legătură între tâlhării şi spun că lucrează cu toate forţele la anchetarea cazurilor.

like facebook „În ultimele ore am fost sesizați de către persoane de sex feminin, cu privire la faptul că în timp ce se aflau pe raza municipiului Botoșani, după lăsarea întunericului, au fost agresate de persoane necunoscute, care prin întrebuințarea de violentă, le-au sustras bijuterii și alte bunuri pe care le aveau asuprea lor. În toate aceste cauze, Polițiștii de Investigații Criminale au demarat cecetari și se depun toate diligențele necasare, în vederea identificării autorilor și tragerii acestora la răspundere penală. Facem precizarea totodată că în toate cauzele cercetările se desfășoară sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani.„, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani, Daniela Gheorghiescu.

9 thoughts on “Tâlhării în lanţ la Botoşani. Cinci femei bătute în plină stradă

  1. După lăsarea întunericului nu vezi nici o patrulă de la ordine publică sau picior de jandarm. Cât despre cei de la locălă care au pretenții de polițiști, nici nu înțelegem care este scopul existenței lor…
    Dacă cineva surprinde un astfel de moment de jaf, tâlhărie, să acționeze fără nici un fel de frică. Comunitatea să-i ucidă cu bâtele și să-i calce în picioare fără milă…dacă mai rămâne ceva din retardații care comit asemenea infracțiuni să fie judecați ulterior după lege, că și așa este prea blândă. Gândiți-vă că poate fi mama, sora, sau copilul oricui.

  2. Ma intreb, daca nu ar fi fost a cincea talharie, primele patru ar fi fost cu autor necunoscut, nu-i asa? Cum dracului sa te numesti om si politist daca nu bagi in seama patru atacuri? Jeg uman!

  3. Subscriu comentariului lui Marius.

    Din pacate dupa ce se intampla asa ceva e mai greu sa „stai linistit” si sa astepti ca justitia sa ii condamne la ceva ani in care eventual sa faca greva ca nu au conditii in inchisoare ca-n Amsterdam. In cazuri din acestea „ochi pentru ochi si dinte pentru dinte”, asta e cel mai bun raspuns.

    Ii felicit pe politistii care s-au implicat si au reusit sa ii retina, trebuie sa le apreciem efortul. Insa nu pot sa felicit administratia si structurile responsabile. La intins mana si cerut taxe la care se pun penalizari uriase daca nu ai de unde sa le dai sunt buni. Sunt buni si la intins mana pentru spagi, la ranjit in fatza cand ajungi pe la usile lor si la expresia ca „nu mai pute cand se …a” cand coboara de prin jepuri. Si ii cunoastem de ani buni. Dragi botosaneni. Nu mai acceptati asta. Luati-i de mana cu voi pe strazile intunecate, unde poti sa dai si peste balauri, nu numai peste borfasi. Luati-i de mana (fara Lexus, ci pe jos) pe strazile prin care iti rupi gatul noaptea din cauza gropilor. Aveti curajul sa spuneti „nu mai platim taxe pana nu o sa pot veni si eu in siguranta acasa, pe orice strada as locui”. Nu mai aplecati ochii si pupati mana oricarui parvenit care crede ca o functie il face lord.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *