Apel disperat! Fiul femeii tâlhărite oferă recompensă pentru cine îl poate ajuta la prinderea tâlharului

femeie-talharitaO faptă de o cruzime ieşită din comun a revoltat aproape o comunitate. Tânărul a cărui mamă a fost tâlhărită, joi după amiază, în zona restaurantului Casa Lux, a făcut un apel către toţi cei care îl pot ajuta cu informaţii pentru prinderea autorului.

M.G., de 48 de ani mergea se se întâlnească cu o prietenă, când a fost acostată de un individ ce a lovit-o de mai multe ori şi i-a luat poşeta.
like facebook„Ofer recompensa 1500 lei celui care îmi poate da informații despre cel care a putut să bată o femeie în halul ăsta în seara de 15 decembrie 2016 în spate la Casa Lux ! Mentionez ca aceasta femeie este mama mea!! Rog toți prietenii să dea share la aceasta postare ! Mulțumesc !!!”, este apelul tânărului.

 

 

One thought on “Apel disperat! Fiul femeii tâlhărite oferă recompensă pentru cine îl poate ajuta la prinderea tâlharului

  1. ma mira faptul ca se intampla asa ceva la noi in judet,avand in vedere cate angajari s-au facut la politia locala in ultimul timp!ma gandesc ,ca un motiv este ca au disparut Dacia1310 si au locuri mai confortabile la dormit in actualele masini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *