Licitație pentru prinderea câinilor fără stăpân

capturat caini- ecarisaj TrioconstructPrimăria Botoșani achiziţionează „Servicii de gestionare a câinilor fără stăpân de pe teritoriul municipiului Botoşani” pentru o perioadă de maxim patru ani, începând cu anul 2017 şi până cel târziu la sfârşitul anului 2020, cu posibilitatea de prelungire cu 4 luni.

like facebookPotrivit unui proiect de hotărâre de Consiliu Local, contractul cu firma de ecarisaj, derulat pe o perioadă de doi ani, expiră la sfârşitul anului 2016.

Firma Trioconstruct a fost cea care s-a ocupat de capturarea maidanezilor.

 

 

2 thoughts on “Licitație pentru prinderea câinilor fără stăpân

  1. sa se faca contract pe 6 luni sa poata fi verificati,sa aiba permise de folosire a armelor cu tranchilizant in loc public,sa fie testati psihologic si toate capturarile sa fie filmate de un veterinar sa nu existe abuzuri. apropo de unde stiu ei ca nu are cainele stapan. sa detina obligatoriu cititor de microcip si in caz de gasire a unui caine inregistrat proprietarul sa fie anuntat de urgenta si eventual sanctionat. asa cred ca e normal nu cu angajati betivi cu 4 clase care daca pot omoara cainele numai sa-l prinda sau daca pot ti-l fura si din curte.atentie ca populatia s-a saturat de afaceri pe spinarea animalelor cu bani de la buget.

  2. pentru administratorul de site care selecteaza comentariile ….constat ca esti un slugarnic si un aservit care posteaza doar ce nu.i jeneaza pe smecheri.du.te lingaule si scrie la alta publicatie….poate gasesti prosti. daca un comentariu asteapta de 5 zile la publicare care e concluzia????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *