Flutur îl pune la zid pe Verginel Gireadă: Poate și dumnealui este una din erorile conducerii centrale a partidului

catalin-flutur-verginel-gireada-cristian-roman-si-costel-sopticaPreședintele PNL Botoșani, Cătălin Flutur, dă de pământ cu Verginel Gireadă, după ce acesta a declarat în spațiul public că vinovată de eșecul alegerilor parlamentare este conducerea centrală a partidului. Flutur nu a vrut să comenteze afirmațiile făcut de Gireadă, însă a spus: ”Poate și dumnealui este una din erorile conducerii centrale a partidului. Nu aș putea să comentez lucrul acesta. Eu cred că toți cei de  dreapta și liberalii trebuie să rămână uniți, pentru că nu au altă soluție”, a menționat Flutur.

like facebookÎn ceea ce privește speculațiile cum că Gireadă ar cocheta cu PSD-ul, Flutur a spus că nu le crede.

A avea o întâlnire cu cineva nu înseamnă că trece cineva dintr-o parte în alta. Nu cred în momentul de față că un partid care a luat aproape totul mai are nevoie și de alte persoane, pentru că nu va putea sub nicio formă să-i mulțumească pe toți cei care au tras pentru partidul lor”, a spus Flutur.

 

 

4 thoughts on “Flutur îl pune la zid pe Verginel Gireadă: Poate și dumnealui este una din erorile conducerii centrale a partidului

  1. Afara din partid cu acest penal,tractorist „analist politic” din cauza lui nu v-a votat nimeni,am colegi tineri care au spus asa ceva s-au saturat de hoti si de penali care se plimba cu masini de lux,iar ei lucreaza pe 1000 lei in confectii,oameni cu faculati facute la zi si mastere in ing nu facultate de balet pe care a facut verginel, de asta au votat PSD ca s-au saturat hoti gen Verginel si Soptica

  2. Toți sunt o apă… Uitați -va la fetele lor, ce moace de jigodii au! Numai la popor nu se gândesc ei, toți au în cap cum să-și mărească averile,cu restul potopul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *